Zsa Zsa Gabor loobus operatsioonist

Elu24
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Zsa Zsa Gabor 1990. aastal
Zsa Zsa Gabor 1990. aastal Foto: SCANPIX

Näitleja Zsa Zsa Gabor keeldus operatsioonist ülejäänud osa jala amputeerimiseks ning suundus haiglast koju, teatas naise esindaja.


UCLA meditsiinikeskuse arst Ronald Reagan ütles 94-aastasele näitlejannale, et tal on vaid 50-protsendiline võimalus järgnev aasta ilma operatsioonita üle elada, vahedas CNN.

2.märtsil kiirabiga haiglasse toimetatud Gabor otsustas, et läheb saatusele vastu ja loobus operatsioonist.

Mullu juulis murdis naine puusaluu ning käis operatsioonil. Ta on pärast seda mitmed korrad trombide ja põletike tõttu haiglaravil olnud.

Selle aasta jaanuaris amputeeriti gangreeni tõttu suurem osa tema paremast jalast. Pärast kolm nädalat kestnud ravi sattus ta uuesti haiglasse 1. veebruaril ning juba vähem kui kuu aega hiljem märtsis, kui naisel tekkisid uued probleemid jala verevarustusega.

2002. aastal toimunud autoõnnetuse tagajärjel on näitlejanna osaliselt halvatud ja liigub ratastoolis.

Ungarist pärit Gabor mängis mitmetes filmides, näiteks «Moulin Rouge» (1952) ja «Queen of Outer Space» (1958). Ta osales ka paljudes telesaadetes ja mängudes ning tegi külalisrolle seriaalides, kehastades sageli iseennast. Teda peetakse ka 1950-1960ndate seksisümboliks.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles