Sarah Michelle Gellar pidi poja haigla erakorralisse vastuvõttu viima

Elu24
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
LOS ANGELES, CA - AUGUST 05: Sarah Michelle Gellar attends the #BlogHer16 Experts Among Us Conference at JW Marriott Los Angeles at L.A. LIVE on August 5, 2016 in Los Angeles, California.   Matt Winkelmeyer/Getty Images/AFP
== FOR NEWSPAPERS, INTERNET, TELCOS & TELEVISION USE ONLY ==
LOS ANGELES, CA - AUGUST 05: Sarah Michelle Gellar attends the #BlogHer16 Experts Among Us Conference at JW Marriott Los Angeles at L.A. LIVE on August 5, 2016 in Los Angeles, California. Matt Winkelmeyer/Getty Images/AFP == FOR NEWSPAPERS, INTERNET, TELCOS & TELEVISION USE ONLY == Foto: Matt Winkelmeyer/AFP

Näitlejanna Sarah Michelle Gellar tunnistas, et pole pidanud seitsme aasta jooksul kordagi oma lastega haigla erakorralist vastuvõttu külastama.

Üleeile öösel lõid aga Gellari väikesel pojal Rockyl välja niivõrd halvad haigussümptomid, et ei jäänud muud üle kui laps võimalikult kiirelt arstide hoole alla viia.

Michelle kirjeldab oma Instagrami postituses, et ei ole ennast kunagi abitumana tundnud kui nüüd, mil pidi olema tunnistajaks oma lapse hingamisraskustele ning teadma, et ta ei saa selles osas midagi ette võtta.

Rocky paranes õnneks küll kiirelt ning tema näitlejannast ema väljendas oma tänu arstidele ja õdedele: «Aitäh kõikidele suurepärastele arstidele ning õdedele, kes te väsimatult töötate, et teisi aidata.»

Eriline tänu kuulus medõele nimega Charlotte, kes ei lahkunud väikese poisi kõrvalt hetkekski.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles