Eestlannad käisid välja korraliku summa, et näha kuidas Kim K'le jumestust tehakse

Elu24
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Kim Kardashian
Kim Kardashian Foto: © Eduardo Munoz / Reuters/REUTERS

Kim K hullutab jätkuvalt maailma.

Kim ja tema ihumeikar Mario Dedivanovic veavad üheskoos üle maailma üht omanäolist jumestuskursust, mille vältel saab näha, kuidas Dedivanovic Kimi jumestab. Kes on valmis rohkem raha välja käima, sellele avaneb ka võimalus Mariole paar küsimust esitada.

 

on our way #dubai

Ein von Kim Kardashian West (@kimkardashian) gepostetes Foto am

 

"Every artist needs his muse." steppin' up to @TheMasterClass stage #Dubai. @kimkardashian #MakeupByMario #TheMasterClass ™

Ein von Mario Dedivanovic (@makeupbymario) gepostetes Foto am

Seekordset Dubais toimunud The Masterclassi külastasid ka kaks eestlannat, kellel pilt nii Kimi kui Marioga klõpsata õnnestus.

The Masterclassi VIP pileti maksumus oli 1600 dollari kandis ning tavapiletite hind Dubais algas 500 dollarist.

Eestist pärit jumestaja Jana Boberg osales The Masterclass koolitusel teist korda ning nimetas Kimi ning Mariot oma igapäevasteks inspiratsiooniallikateks.

Kes on huvitatud jälgima protsessi, kuidas Kimile laval meiki tehakse ning hiljem arhiivi tarvis üks pilt reality staari ja tema ihumeikariga klõpsida, klikaku SIIA. Järgmisele Masterclassile Londonisse veel kohti jagub, kiirusta! Seda ei tahaks küll mitte mingil juhul maha magada...

 

Currently at #TheMasterClass Dubai. #MakeupByMario #KimKardashian ❤

Ein von themasterclass (@themasterclass) gepostetes Foto am

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles