Jaden Smith videopostituses: ma olen läbikukkuja

Elu24
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Actor Jaden Smith arrives at the 2016 MTV Video Music Awards in New York, U.S., August 28, 2016.  REUTERS/Eduardo Munoz
Actor Jaden Smith arrives at the 2016 MTV Video Music Awards in New York, U.S., August 28, 2016. REUTERS/Eduardo Munoz Foto: EDUARDO MUNOZ/REUTERS

18-aastasel Jaden Smithil on eksistentsiaalne kriis.

Jada Pinkett Smithi ning Willi Smithi poeg Jaden tegi sotsiaalmeediasse kummalise videopostituse, milles tunnistas muuhulgas, et on läbikukkuja. «See saab nii naljakas olema kui ma isale tunnistan, et olen täielikult läbi kukkunud,» sõnab Jaden oma kaaslasele.

Lisaks tunnistas noormees emotsioonalses postituses, et kavatseb LA'st ära kolida kuna seal on liiga palju negatiivsust.

«Jälgige kõik oma südamehäält. Tehke täpselt seda, mida õigeks peate ning olge need, kes te olete. Ärge üritage olla keegi teine,» innustas Jaden oma kuulajaid. «Tänapäeval on raske luua endale sellist elu, millest unistame, sest keegi ei ole noori toetamas. Toetamas meie loomingulisust,» kurtis noormees.

Lisaks käis Jaden välja huvitavad mõtted nagu, miks kasutatakse sotsiaalmeediat mõttetuste postitamiseks ning miks ei oletema asemel live'is hoopis teadlased, kes meie elusid muudavad.

Jadeni sõnade järgi ei ole elu loogiline, kuid sellele vaatamata lubab ta 2017. aasta lõpus tulla välja millegi suurejoonelisega.

Kuula segaduses noore mehe videopostitusi allpool:

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles