Playboy-Dea: sünnime ju kõik alasti!

Elu24
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Äsja saabusid Eesti Playboy kaanetüdrukud Dea Sumin (pildil), Triinu Hoolma ja Mari Metsallik Bukarestist, kus Rumeenia Playboy eestvedamisel toimus koosviibimine
Äsja saabusid Eesti Playboy kaanetüdrukud Dea Sumin (pildil), Triinu Hoolma ja Mari Metsallik Bukarestist, kus Rumeenia Playboy eestvedamisel toimus koosviibimine Foto: Playboy Eesti

Võrust pärit Dea Sumin poseeris kaks aastat tagasi meesteajakirja Playboy kaanel ja osaleb nüüd pea igal Playboy peol toplessmodellina. Dea rääkis Buduaarile, et alastipildid pole tema igapäevaelu seganud, vaid on pigem ainult positiivselt mõjunud.

«Alastipildid on igapäevatööd mõjutanud ennekõike selles osas, et nii mõnelgi kindlustuskliendil on tekkinud äratundmine ja sellest kohmetus, et kas see olen mina, või keegi väga sarnane isik. Vähemalt tänaseni pole aktifotod kaasa toonud mingeid pahandusi. Vastupidi, üllatavalt palju on tulnud positiivseid kommentaare ka inimestelt, kelle poolt oleks oodanud pigem taunivat suhtumist,» rõõmustas 24-aastane kaunitar.

Ka oma tulevaste laste eest ta riieteta pilte endast peitma ei hakka: «Ma ei usu, et ma istuks õhtul lastega laua taha, võtaksin albumi ja hakkaksin seda koos nendega lehitsema. Kindlasti aga ei hakka ma ka olemasolevaid pilte ja oma nooruse tegemisi sihilikult oma laste eest peitma. Tegelikkuses ei ole midagi häbeneda. Sünnime ju kõik alasti ja kuni arvestame teiste inimeste hoiakutega, ka nendega, kellele ei meeldi alastus, on kõik okei!»

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles