Liigutav hetk: sündides eraldatud 10-aastased kaksikõed kohtusid telesaates

Elu24
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Foto: Good Morning America

Sündides eraldatud kaksikud Gracie Rainsberry ja Audrey Doering kohtusid esimest korda näost näkku saates «Good Morning America».

Kümneaastased Gracie ja Audrey sündsid Hiinas, kuid nad eraldati ja adopteeriti ameeriklaste poolt, vahendab Us Weekly.

Audrey ema Jennifer Doering avastas, et tema tütrel on kaksik, kui ta tegi oma lapse kohta taustauuringut. Ta leidis foto, millel Audrey on oma Hiina kasuema süles ja tema kõrval on teine beebi, kes on tüdrukuga äravahetamiseni sarnane.

«See oli uskumatu... Kuidas saab olla, et neid on kaks? Kohe, kui pilti nägin, tahtsin meeleheitlikult teise lapse üles leida,» rääkis Jenniger.

Wisconsinis elavad Jennifer ja Audrey leidsid Facebooki abil üles Gracie ja tema perekonna, kes elavad Washingtoni osariigis.

Gracie tunnistas, et ta muutus üliemotsionaalseks, kui oma kaksikõest teada sai. «Ma nutsin väga palju ja ema küsis, miks ma nutan... Ma ei teadnud mida mõelda,» tunnistas tüdruk.

DNA test kinnitas sajaprotsendilie kindlusega, et Gracie ja Audrey on identsed kaksikud.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles