Fotod! Laura Põldvere proovis teenindajaametit: järgmine kord annan kohvikus kindlasti korraliku jootraha!

Elu24
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.

Täna hommikul rõõmustas Cafe Lyoni külastajaid laulja Laura Põldvere, kes proovis kampaania «Kohtle teenindajat nagu staari» raames klienditeenindaja ametit.

«Tänahommikune kogemus kohvikuteenindajana oli ääretult tore - kohvikus oli palju külastajaid ning seetõttu ka palju tegemist ja suhtlemist, mulle väga meeldis see töö,» rääkis Laura Põldvere.

«Kõik sujus kenasti, Cafe Lyonis on väga hea meeskond ning kliendid olid sõbralikud ja toredad. Mulle on tegelikult alati meeldinud idee, et kunagi võiks mul olla päris oma kohvik.»

Laura sõnul on teenindaja see inimene, kes on kohvikus nii-öelda eesliinil – lisaks toidule on väga oluline elamus, mille klient kohvikut külastades saab. «Kliendina tasub alati teenindajale tähelepanu pöörata ning teda näiteks väikese jootraha andmisega tänada. Järgmine kord, kui ise kohvikusse või restorani sööma satun, annan hea teeninduse eest kindlasti korraliku jootraha,» ütles Laura.

Laura Põldvere proovis teenindajaametit
Laura Põldvere proovis teenindajaametit Foto: Tiit Mõtus

Käesoleval nädalal toimub Cafe Lyoni eestvedamisel sotsiaalkampaania «Kohtle teenindajat nagu staari», kus tuntud Eesti inimesed asuvad ametisse klienditeenindajana. Kolmandat aastat järjest toimuva kampaania eesmärk on teenindaja töö väärtustamine ühiskonnas ja hea teeninduse tunnustamine.

«Kohtle teenindajat nagu staari» 2017 toimub 9.-13. jaanuarini kell 9.00-10.00 kohvik-restoranis Lyon Õismäel, aadressil Meistri 22. Meistri Cafe Lyon võitis 2016. aastal gastronoomiaauhinna Silverspoon parima kohviku kategoorias.

Laura Põldvere proovis teenindajaametit
Laura Põldvere proovis teenindajaametit Foto: Tiit Mõtus

Sotsiaalkampaanias osalevad:

Esmaspäeval, 9. jaanuaril Maris Järva, Sky Plusi hommikuprogrammi saatejuht

Teisipäeval, 10. jaanuaril Grete Klein, näitleja «Padjaklubi» seriaalis ja Laura blogi pidaja

Kolmapäeval, 11. Jaanuaril Laura Põldvere, laulja

Neljapäeval, 12. jaanuaril Uku Suviste, laulja

Reedel, 13. jaanuaril, Kalle Sepp, «Su nägu kõlab tuttavalt» võitja 2016, tantsija ja õhtujuht «Starlight» kabarees, laulja.

Laura Põldvere proovis teenindajaametit
Laura Põldvere proovis teenindajaametit Foto: Tiit Mõtus
Kommentaarid
Copy
Tagasi üles