Uus Hollywoodi staarpaar sündimas? Joaquin Phoenix ja Rooney Mara on teineteisse uue filmi võtetel armunud

Elu24
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
HOLLYWOOD, CA - FEBRUARY 28: Actress Rooney Mara attends the 88th Annual Academy Awards at Hollywood & Highland Center on February 28, 2016 in Hollywood, California.   Jason Merritt/Getty Images/AFP
== FOR NEWSPAPERS, INTERNET, TELCOS & TELEVISION USE ONLY ==
HOLLYWOOD, CA - FEBRUARY 28: Actress Rooney Mara attends the 88th Annual Academy Awards at Hollywood & Highland Center on February 28, 2016 in Hollywood, California. Jason Merritt/Getty Images/AFP == FOR NEWSPAPERS, INTERNET, TELCOS & TELEVISION USE ONLY == Foto: SCANPIX

Kuulsad Hollywoodi tähekesed Joaquin Phoenix ja Rooney Mara on väidetavalt uue filmi «Mary Magdalene» võtetel kõrvuni ära armunud.

Näitlejad on viimaste kuude jooksul salvestanud piibellikku filmi «Mary Magdalene» ning Jeesust kehastav Joaquin ning ning kaunis Rooney on võttepaigalt armastuse leidnud.

42-aastase Joaquini esindaja kommenteeris, et näitlejad on lihtsalt head sõbrad, kes on eelnevalt veel koos töötanud. Hoolimata sellest teatas asjaga kursis olev allikas ajalehele New York Post, et näitlejad jätsid Kuldgloobuste galale minemata, sest soovisid hoopis koos kõrbes aega veeta.

Hollywoodi näitleja Joaquin Phoenix.
Hollywoodi näitleja Joaquin Phoenix. Foto: AP

Eelmise aasta lõpus filmivõtetel armunud paarike pidi pärast seda allika sõnul koguaeg ninapidi koos olema.

Uus film võeti üles Itaalias ning võtete vahepeal veetsid Joaquin ja Rooney koos aega. Näitlejad jäid paparatsodele vahele koguni oma hotellitoa rõdul koos suitsetades.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles