Ivo Linna võitleb endiselt suure lavanärviga: mida vanemaks saan, seda hullemaks läheb

Elu24
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Eesti Laul 2016, teise päeva proovid, Maarja-Liis Ilus ja Ivo Linna
Eesti Laul 2016, teise päeva proovid, Maarja-Liis Ilus ja Ivo Linna Foto: Viktor Burkivski

Eesti Laul 2017 poolfinalist Ivo Linna rääkis "Terevisioonis", et võistluslugu "Suur loterii" on uus ja ta leiab sealt isiklike vigu, mis ta teinud on.

"Küllap nende lugudega on nii, et mida rohkem neid lava peal otse esitada, siis saab see omaseks ja siis hakkad suhtuma kuidagi teistmoodi," rääkis Linna, et lugu talle muidu meeldib. Alguses, kui talle seda pakuti, et olnud veel Eesti Laulust juttugi.

Olles korra juba koos Maarja-Liis Ilusaga Eurovisioonil looga "Kaelakee hääl" esinenud ja viienda koha välja võidelnud, tõdes Linna, et tegelikult oli see tõeline võit.

Konkursidest osa võtmine sunnib Ivo Linnat kontsentreeruma ja end kätte võtma. 

Vanameister tunnistas, et ta pabistab esinemistel väga-väga: "Mida vanemaks saan, seda hullemaks läheb." Laval olemine kaalub siiski eelneva paanika üle. "Uhke tunne on olla suurel laval. Tavaliselt Eesti lavad on ju väiksed," tunnistas muusik, et suure lava tunne on teine, see on tohutult tore väljakutse.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles