Maria Avdjuško ja Kris Taska abielu kriisis

Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Maria Avdjuško ja Kris Taska.
Maria Avdjuško ja Kris Taska. Foto: Toomas Huik

Näitleja Maria Avdjuško ja filmimees Kris Taska viisteist aastat tagasi registreeritud abielu on aastaid olnud ideaalse ja õnneliku kooselu sümbol. Viimasel ajal aga räägitakse, et esifilmipaari abielu kohal sõuavad tumedad pilved, kirjutab Naisteleht.

«Maria viskas Krisi kodunt välja,» pajatas Elu24le Taskade lähedane perekonnatuttav veebruari keskel. «Asi oli tõsine, sest Kris pidi ööbima hea sõbra pool ning lahkus seejärel varahommikul otse Moskvasse.»

Veel lisas peretuttav, et hiljuti müüsid Maria ja Kris oma Kadrioru korteri ning ostsid uhke lokaali täpselt Draamateatri vastas asuvasse majja. Samasse majja muuseas, kus reisdeeruvad ka perekonnad Sõnajalad.

«Selle uue korteri uksest viskaski Maria mehe vastu ööd tänavale,» kinnitas perekonnatuttav ning arvas, et asi on üsna tõsine, kuna paarike olla seejärel arutlenud ka oma maiste varade jagamise teemadel. «Maria soovib Pärnu maantee uut korterit ja suvekodu endale, lastest rääkimata.»

Filmirahva seas on aga paarikese omavahelistsest pingetest räägitud juba ammu. Seda märgati näiteks eelmisel aastal, kui kirjutati filmi «Punane elavhõbe» rahastamisega seotud probleemidest ning oli näha, et ärilised pinged mõjutavad ka filmiprodutsendi abielu.

«Me nägime nende tülisid küll, aga midagi tõsist me siis nendest veel välja ei lugenud,» poetab tundmatuks jääda sooviv filmitegelane.

Hiljuti jäi ka silma see, et värskeimas Eesti filmis «Surnuaiavahi tütar» peategelast mänginud Maria viibis filmi esilinastusel üksi, ilma abikaasa Krisita. Tavaliselt on paarike nii olulistele sündmustele ikka käsikäes tulnud.

Paarike ise kommentaare oma eraelu kohta jagada ei soovi.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles