Kim Kardashiani rööv: vahistatud on vähemalt 15 inimest

Elu24
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Kim Kardashian avas end Pariisis toimunud röövi teemadel sarjas "Keeping Up With The Kardashians"
Kim Kardashian avas end Pariisis toimunud röövi teemadel sarjas "Keeping Up With The Kardashians" Foto: Kaader videost

Paistab, et uurimine hakkab lõpuks vilja kandma! Tõsielustaar Kim Kardashiani röövi valguses Pariisis on vahistatud vähemalt 15 inimest.

Prantsusmaa meedia sõnul on Kim Kardashiani oktoobrikuus toimunud röövi suhtes vahistatud vähemalt 15 inimest, vahendab Hello!.

36-aastast telenägu rööviti Pariisis 3.oktoobril relvaähvardusel ning pihta pandi 8,7 miljoni naela väärtuses ehteid. Röövlitest vähemalt kaks olid riietatud politseinikeks.

Politsei allikas ütles väljaandele Agence France-Presse, et 16 inimest on seoses juhtumiga arreteeritud, samal ajal kui Europe 1 ja RTL Radio väitsid, et 15 inimest on kinni võetud.

Kim Kardashian / Scanpix
Kim Kardashian / Scanpix Foto: SCANPIX

Uudised vahistamistest tulid meediasse pärast seda kui tõsielustaar lõpuks röövimise teemal end sarjas "Keeping Up With The Kardashians" avas.

Pisaratega võideldes rääkis Kim, et ta oli kindel, et teda tulistatakse selga ning sellest pääsu ei ole. "Sellele mõtlemine ajab mind nii endast välja."

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles