Pärnu VK superfänn eelistab meeste mänge

Andris Tammela
, 24tundi tegevtoimetaja
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Pärnu VK mängijad Agris Leitis, Tamar Nassar ja Elia Lulla võivad rõõmustada, sest nüüd elab nende mängudele kaasa ka superfänn, kelleks on Angela Kukk.
Pärnu VK mängijad Agris Leitis, Tamar Nassar ja Elia Lulla võivad rõõmustada, sest nüüd elab nende mängudele kaasa ka superfänn, kelleks on Angela Kukk. Foto: Ants Liigus

Pärnu võrkpalliklubi valis pingelisel konkursil oma suurimaks fänniks 19aastase Angela Kuke, kes lähetatakse preemiaks sügisel Tšehhimaale võrkpalli Euroopa meistrivõistluste finaalturniirile Eesti koondisele kaasa elama.

Nüüdsest ametlikku tiitlit Pärnu VK superfänn kandev Kukk kirjutas konkursil osalemiseks kahe päevaga luuletuse, kuhu nimeliselt pikkis kogu Pärnu võrkpallimeeskonna, ja tegi endast fännivormis foto.

Näpistas end autoroolis ja karjus

Kukk on tulihingeline võrkpalliaustaja ja Pärnu spordihallis meeskonna kodumängude sage külaline. “Üritan Pärnus ikka kõigil meeskonna mängudel kohal käia,” rääkis neiu. “Naiste mänge ei vaata, need pole nii põnevad ja sageli ei ole selleks ka aega. Meeste mängudel on spordihallis sageli väga palju rahvast, arvan küll, et võrkpall on Pärnus spordiala number üks.”

Vähe sellest, Kukk on isegi kaheksa aastat võrkpalli mänginud. Praegu näeb teda mängimas Sauga naiskonna rivistuses. “Eks meil selline keskmise tasemega võistkond ole, vahel võidame, vahel kaotame,” jäi võrkpallifanaatik tagasihoidlikuks. “Osaleme valdade võistlustel. Vahel käin mängimas paaristurniiridelgi.”

Kukk sõitis parasjagu autoga koju, kui võrkpallurid kuulutasid Pärnu spordihallis oma superfänni välja.

“Ema helistas mulle ja teavitas võidust,” meenutas Kukk. “Esimese hooga näpistasin end roolis: kas olen ikka ärkvel. See kõlas nii uskumatuna, mul pole kunagi varem nii hästi läinud. Kogu kodutee hõiskasin rõõmust.”

Võitja selgus vihases lahingus

Tšehhimaale sõidab superfänniga tema vanem õde, kes peab reisi oma taskust kinni maksma. “Õde rääkiski mulle sellest konkursist,” mainis Kukk. “Muidu poleks osanud konkursil osaledagi.”

Pärnu võrkpalliklubi tegevjuhi Reio Tilga teatel oli superfännikonkurss üsna tasavägine ja Kuke võidu puhul sai määravaks tema lihtne, lööv ja rõõmus luuletus.

“Luuletusi saadeti päris palju, fännivideoid kahjuks ei tulnud,” märkis Tilk. “Naised olid aktiivsemad osalejad, neid oli kandidaatidest koguni kaks kolmandikku.”

Klubi otsis veebruaris oma kõige tulihingelisemat fänni konkursil, kus osalejad pidid välja mõtlema viisi, kuidas võrkpallureid kõige atraktiivsemalt ergutada. See võis olla laul, luuletus, fännimaaling või midagi veel põnevamat.

Peale Tšehhi reisi saab vastne superfänn vaadata kõiki Pärnu võrkpalliklubi kodumänge tasuta järgmise hooaja lõpuni.

Pärnu VK

Kes tahab tulla minuga
koos Pärnu mängu vaatama?
Seal mängivad vaid parimad,
meie linna aarded nad.
Meil tore täkk on vankri ees,
Andrei Ojamets see meie mees.
Ei meelest läe mul iial Valdo,
kel kõige kõrgem pangasaldo.
Gardo see muidu muhe,
tal on suurim võitlustahe.
Kõik need mängud vahvad on,
maskott see sipleb nagu konn.
Aivar, Ardo, Agris, Lulla,
võrgule te võite tulla!
Reneel on Sveni abi vaja,
Jaanus tubli ergutaja.
Andrus kõrge servi lõi,
Tamar jälle punkti tõi.
Edgar võrgus kõva käsi,
Ergogi see ära ei väsi.
Karel püüab palli sööta,
Austris aina kaasa töötab.
Võrkpall on hinge sees,
seda mängib kõik see mees.

Angela Kukk

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles