5 põhjust, miks heteromehed võiks geibaarides käia

Elu24
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Kaks meest vikerkaarelipu ees.
Kaks meest vikerkaarelipu ees. Foto: SCANPIX

Muusik Paz kirjutas oma veebilehel, miks võiks geibaarides- ja klubides käia rohkem heteroseksuaalseid mehi.

1. Seal on palju kuumi tüdrukuid

See on kõige parem geibaaride saladus. Kaunid heterotüdrukud käivad seal lausa gruppide viisi. Kui sind ei häiri inglitiibasid kandev kutt, siis napis valges kleidis tüdruk tema kõrval tahaks sinuga tuttavaks saada.

2. Sinu võistlejad on geid

Sinu kõrval seisab nunnu tüdruk? Jah. Kas teda ümbritsevat tosinat kutti see huvitab? Ei. Mõtle geibaarist kui tüdrukuid täis heteropaarist - lihtsalt seal on palju neid, keda sa ei taha koju viia.

3. Tüdrukute kaitsekilbid on maas

Kui naine läheb tavalisse klubisse, valmistub ta vaimselt selleks, et talle löövad külge kõik, kellel on peenis. Seega võib tüdruk, kellega on tavaliselt tore rääkida, muutuda upsakalt tõrjuvaks. Geibaaris ei eelda tüdrukud ahistamist ja nad on lõõgastunud ning reeglina rõõmustavad sinuga kohtumise üle.

4. Geikutid teavad, et sa pole gei

Karta, et geimehed hakkavad sulle külge lööma, on lihtsalt rumal. Pärast paarikümneminutilist geibaaris viibimist mõistad, miks. Nähtavasti kulub keskmisel geikutil täpselt 4,3 sekundit, et ära tunda, et sa oled hetero ja seega pole sihtmärk. Ja kui mõni peakski sulle külge lööma, ei tapa see sind - võta seda meelitusena.

5. Geimehed aitavad naisi sebida

Kui geikutt taipab, et sa pole gei (4,3 sekundit pärast kohtumist), võivad temast ja ta sõpradest saada sinu suurimad liitlased. Mõned võivad isegi kosjamoori mängima hakata ning haarata lähedalasuva ilusa tüdruku ja teda sulle tutvustada.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles