Vau, milline naine! Eesti muusik veab kuulsust koguvas videos kolme last läbi lume ja tuisu

Elu24
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Reet Härmati "Stiilistuudio" meigitoolis õitseb täies ilus värske ema, tšellomängija, "Klassikatähed"  saatest tuntud staar Silvia Ilves
Reet Härmati "Stiilistuudio" meigitoolis õitseb täies ilus värske ema, tšellomängija, "Klassikatähed" saatest tuntud staar Silvia Ilves Foto: Tallinna TV

Sotsiaalmeedias on levima läinud ja populaarsust kogunud Youtube'i video, kus tragi inimene lükkab läbi lume ja tuisu ees lapsevankrit ja veab järele veel kahte last kelkudel.

Hoolimata sellest, et video pealkiri on «aasta isa kandidaat», veab läbi lumetormi lapsi hoopis tragi ema, kes on tuntud kodumaine 24-aastane tšellist, «Klassikatähtedest» tuntud Silvia Ilves.

«Hmm, ma hea meelega loovutaks «aasta isa» rolli ikka meesterahvale... Ega ma siis iga ilmaga ballikleidiga õue lähe!» teatas naine Facebookis, et läbi lume rühib kolme pojaga hoopis tema.

Silvia Ilves
Silvia Ilves Foto: Krõõt Tarkmeel/Krõõt Tarkmeel Photography

«Ma tahan kõike teha koos lastega ja lundki on ju nii harva – ikka läheme koos poodi,» kirjeldab Silvia Õhtulehele, miks ta läbi hangede trügis.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles