Vutiäss Raio Piiroja ekskaasa pihtimus lahutusest: mu maailm kukkus kokku

Elu24
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Parimaks valitud Raio Piiroja jagas rõõmu abikaasa Marjega.
Parimaks valitud Raio Piiroja jagas rõõmu abikaasa Marjega. Foto: Mihkel Maripuu

Hinnatud koerajuht ja treener Marje Piiroja ning endine tippjalgpallur Raio Piiroja lahutasid aasta tagasi abielu ning nüüd tunnistab naine ajakirja Anne & Stiil veergudel, et ta maailm kukkus kokku.

«Järgmine hetk, mida mäletan pärast lahutuspaberite kättesaamist, oli see, kui ärkasin vannitoavaibal kägaras, kõige noorem koer minu kaisus ja vesi voolamas,» kirjeldab Marje Piiroja (36) esimesi silmapilke oma uues, lahutusejärgses reaalsuses. 

Naine tunnistab, et Raio on alati lapsi soovinud, aga tema ütles, et ei soovi üksi lapsi saada.

«Lisasin alati, et tema on kindlasti see inimene, kellega ma lapsi sooviksin, aga siis, kui ta on kodus,» meenutab Marje, et kui tema oli valmis järgmist sammu astuma, teatas mees, et nende abielu on läbi.

Endine vutiäss lahutas abielu ametlikult 2015.aasta suvel, uue aasta võttis ta vastu juba uue kallima, Anu Teppo, seltsis, kellega ka laps saadi. Loe pikemalt selle kohta Elu24st siin.

Marje Piiroja pihtimust loe Anne & Stiili veergudelt ja siit.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles