Lea Liitmaa on tänane «Stiilipäeviku» muutuja!

Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
"Stiilipäeviku" muutuja Lea Liitma enne stiilidoktori vastuvõtule minekut
"Stiilipäeviku" muutuja Lea Liitma enne stiilidoktori vastuvõtule minekut Foto: TV3

Kevadhooaja «Stiilipäeviku» esimeseks muutujaks on Lea Liitmaa, kes astub saate lõpus vaatajate ette täiesti üllatava välimusega.



«Tegelikult on selge, et inimese välimus peab olema kooskõlas sisemusega, mis tähendab, et minu stiliseerimiseks tuleks mind esmalt tundma õppida, näiteks kuulata üle kogu mu muusika ja siis muutustega alustada,» rääkis Lea Liitmaa, märkides, et «Stiilipäeviku» kogemus oli talle pigem põnevaks vahelduseks kui täielikuks stiiliuuenduseks.

Saatejuhtide Fokini ja Saagimi töösse suhtub Lea Liitmaa positiivselt:«Meil oli kokkulepe, et juukseid nad ei lõika, kuid muus osas võivad vabalt tegutseda,» selgitas ta. Nõnda ei jää Lea mässumeelsest väljanägemisest saate edenedes suurt midagi alles...

 «Stiilipäeviku» kevad tuleb värske ja värvikas. Stilist Ženja Fokin ja glamuuritar Anu Saagim on seadnud uued sihid, sest nende kogemused näitavad, et inimese vanus ja välimus ei ole tema sünniaastas kinni. Seega saavad muutujad nüüd lisaks uutele riietele uue vanuse. Saade läheb ka tunduvalt hoogsamaks ja moodsamaks, kusjuures iga muutumise jaoks võetakse tänavu varasemast rohkem aega.

 

«Stiilipäevik» alustab TV3 ekraanil uut hooaega täna kell 20.00.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles