«Kättemaksukontor» üllatab täiesti uute tegelastega

Elu24
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Kättemaksukontor: Frida, maango, Marion ja Tuvi.
Kättemaksukontor: Frida, maango, Marion ja Tuvi. Foto: TV3

Täna õhtul alustab uut hooaega Eesti parim krimikomöödia «Kättemaksukontor». Põhitegelaste kõrval kütavad sel kevadel sarjas kirgi ka paljud episoodirollides osalejad.

Frida (Marika Vaarik), Marioni (Kadri Adamson) ning tublide uurijate Gerthi (Märt Avandi) ja Kaspari (Ott Sepp) kõrval näeb erinevates osades kaasa löömas ka mitmeid uusi tegelasi, keda kehastavad nii professionaalsed näitlejad kui andekad kuulsused. Näiteks osalevad «Kättemaksukontoris» Liisa Aibel, Eili Neuhaus, Gerli Padar, Tarvo Sõmer, Mari Lill, Peeter Jakobi, Mari Pokinen, Roland Laos, Mihkel Raud, Ülle Kaljuste, Tarvo Krall, Raivo Trass, Liis Laigna, Laura Nõlvak, Tanel Joonas, Tarvo Vridolin, Kiiri Tamm, Markus Luik, Sulev Teppart jpt

Uuel hooajal jätkub «Kättemaksukontori» kriminaalse liini kõrval mitu romantilist, nii Frida ja Reinu kui Sonja ja Kerdi vahel. Avaosas külastab Frida spaad ning loomulikult toimub tema läheduses juba esimesel puhkuseööl kummaline sündmus, mis daamidele erialast tööd annab.

Sarja esimesed kolm osa on filmitud Rakveres.

«Kättemaksukontor» alustab TV3 eetris uut hooaega täna kell 21.30.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles