Von Krahli pidudesari AUX alustab uut aastat Von Krahlis koos Doc Daneekaga

Elu24
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Von Krahli pidudesari AUX alustab uut aastat Von Krahlis koos Doc Daneekaga
Von Krahli pidudesari AUX alustab uut aastat Von Krahlis koos Doc Daneekaga Foto: promo

AUX alustab uut aastat rutakalt 4x4 ja see, muuseas, ei ole nõrk matemaatikaülesanne algklassidele vaid üpris konkreetne assimilatsioon Von Krahli uue aasta esimese impordiartikliga, kelleks on DOC DANEEKA.

Doc Daneeka on asunud enda nime kinnistamist läbi UK underground'i kihiseva lavapildi juba alates aastast 2010 - tema repertuaar on kui kergelt intiimne flirt vankumatult funky house rütmika ja sügavamalt tummise technopõntsu vahel. Esmamainitust annavad vast aimu «What's It Gonna Be» koos Seven Davis Junioriga ja reemiks Tito Wun'i träkist «The Way U Do It», teisamainitust aga technotöötlused Berliini leibelile 50weapons koos juba AUX-i väisanud Benjamin Damage'iga. Ahjaa, hiljuti sai ju tantsu vihutud ka vanakoolipommi «Never Wanna Lose You» seltsis, ei?

Nii et head uut aastat - saab korralduma üks soe ja niiske õhtu ning kuigi 4x4 on 16, siis pole sel tegelikult mitte mingit tähtsust, sest AUX vastab tulemiks 17. Nagu aasta 2017 siis, et uue hooga ja põmm jne, saate aru küll. Lisaks astuvad üles Kask ja Firejosé.

Pileti eest tuleb välja käia 8 eurot.

Sündmus Facebookis.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles