Piletimäng: mine Endla esietendusele!

Andris Tammela
, 24tundi tegevtoimetaja
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Etenduse "Mees, kes teadis ussisõnu" plakat.
Etenduse "Mees, kes teadis ussisõnu" plakat. Foto: Endla teater

Pärnu Postimees ja vabaajaportaal 24tundi.ee jagavad igal nädalal Pärnu meelelahutusasutuste vabapääsmeid.

Järgmisel laupäeval, 12. märtsil esietendub Endla teatris Andrus Kiviräha tragi komöödia “Mees, kes teadis ussisõnu”.

Mets on tühjaks jäänud, ussisõnad unustatud ja varem loodusega nii sõbralikult ja üksmeelselt läbi saanud eestlased on küladesse kolinud. Välismaalt toodi neile jumal ja jumal meelitas nad metsast välja. Praegu saame neid, kes kogu selle jumalavärgiga kohe nõusse ei jäänud, kangelasteks nimetada. Nüüd on kangelased surnud, jumalast on saanud kaubamärk ja looduses käime ainult kaitsevarustuses. Kõik juhtus selle pärast, et me tahtsime jumala ja tema sõprade moodi olla. Kelle jumala?

Loosime Endla tragi komöödia esietendusele välja 1 x 2 pääset!

Võitmiseks vastake õigesti küsimusele: kes on see noor andekas lavastaja, kelle käe all jõuab Endlas lavale Andrus Kiviräha “Mees, kes teadis ussisõnu”?

Vastuseid vastaja andmetega (telefoninumber, e-posti aadress ja täisnimi) ootame kolmapäevaks, 9. märtsiks piletimängu e-posti aadressil melu@parnupostimees.ee või postiaadressil “Piletimäng”, Pärnu Postimees, Rüütli 14, 80010 Pärnu.

Eelmise mängu küsimuse “Kas Strandis toimunud Kalevipoja vastuvõtule oli kutsutud 185 või 330 inimest?” õige vastus on 330.

Kaks ajatut pääset klubisse Str& võitsid Inga Drobet, Riho Russak ja Anne-Liina Vaarmaa.
Võitjatega võtame ühendust.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles