Igatsed suve? Kahepäevane festival Haapsalu jaanituli 2017 toob kokku eesti pop-artistide paremiku

Elu24
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Nancy live Punases majas
Nancy live Punases majas Foto: Aron Urb

Jõulud ja aastavahetus said mööda ning on õige aeg hakata mõtlema Jaanipäeva peale. 23. ja 24. juunil Haapsalu piiskopilinnuses toimuval Lääne-Eesti suurimal jaanitulel saab näha meie armastatud lauljate paremikku. Üles astuvad Anne Veski, 2 Quick Start, Koit Toome, Apelsin, Ott Lepland ja paljud teised.

«Haapsalu Jaanituli 2017 on üritus millega soovime luua aluse ilusaks traditsiooniks pikkadeks aastateks ja kasvatada sellest välja vabariigi kõige suurem ja uhkem jaanipäeva festival,» ütles ürituse peakorraldaja Sten-Erik Jantson.

Festivali esimese aasta programm on muljetavaldav -kokku on kogutud tõeline koorekiht Eesti artististe. Jaanilaupäeval, 23. juunil, astuvad üles Nancy, Kairit Tuhkanen (Niki Best of), Getter Jaani, Allan Roosileht. Koit Toome esineb minigalaga, millest võtavad osa külalisesinejad Sarah (Code One) ja Getter Jaani.

24. juunil esinevad piiskopilinnuses Anne Veski, Apelsin, Marju Länik, Ott Lepland, 2 Quick Start ja Allan Roosileht.

23. juunil avatakse väravad kell 17 ja 24. juunil kell 15. Piletid on tänasest müügil kõigis Piletilevi müügikohtades üle Eesti ja sooduspiletid on saadaval kuni 1.maini.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles