Abikaasa jahmatav paljastus: Zsa Zsa Gabor ei teadnud kolm aastat, et tal pole jalga

Elu24
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Frederic Prinz Von Anhalt abikaasa Zsa Zsa Gabori urniga
Frederic Prinz Von Anhalt abikaasa Zsa Zsa Gabori urniga Foto: SCANPIX

Ekraanilegend Zsa Zsa Gabor ei teadnud kolm aastat, et tema jalg on amputeeritud.

Frederick Prinz von Anhalt, kellega näitlejanna abiellus 1986. aastal, kõneles reedel naise matustel ja paljastas nende elust jahmatava seiga.

«Ütlesin talle, et läheme röntgenipilti tegema. Ta ärkas üles ja küsis, et mis juhtus. Ma ei rääkinud talle midagi. Ta oli haiglas umbes 14 päeva ja tema haav paranes oodatust palju kiiremini. Nad tahtsid, et me veel kaks nädalat haiglas oleks, kuid otsustasin ta koju viia,» rääkis Von Anhalt.

«Ta ei teadnud, et tal pole jalga. Ta sai sellest teada kolm aastat hiljem ja see oli puhtalt minu viga, et üritasin teda voodis istuma panna. Ta vaatas äkitselt alla ja märkis, et tema jalg on kadunud. Ütlesin talle: «Ei, su jalg on sinu silme ees ja täiesti olemas. Sul pole ühte jalga vaja.» See oligi kõik ja kõik oli okei. Käisime väljas ja lõbutsesime. Kõik oli hästi,» meenutas mees.

Frederic Prinz von Anhalt Zsa Zsa Gabori matustel / Scanpix
Frederic Prinz von Anhalt Zsa Zsa Gabori matustel / Scanpix Foto: gotpap/Starmax/PA Images

Gabor, kes suri detsembris 99-aastaselt südamerabanduse tagajärjel, kannatas viimastel eluaastatel mitmete terviseprobleemide all. 2002. aastal sattus ta Los Angeleses autoavariisse, mille tõttu jäi ta osaliselt halvatuks ja pidi liikuma ratastooliga. 2011. aastal aputeeriti tema parem jalg arvatavalt trombist tekkinud gangreeni tõttu.

Zsa Zsa Gabor / TT Nyhetsbyran / Scanpix
Zsa Zsa Gabor / TT Nyhetsbyran / Scanpix Foto: TT NYHETSBYRÅN / Scanpix
Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles