Heategevuslik «Jõulusoojus» on kogunud diabeedilaste toetuseks 160 000 eurot

Elu24
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
«Jõulusoojus»
«Jõulusoojus» Foto: Kanal 2

Kanal 2 heategevuslik saade «Jõulusoojus» toetab tänavu diabeedihaigetele lastele insuliinipumpade soetamist. Heade inimeste toel on annetustena kogunenud juba pea 160 000 eurot, millega saab aidata paljusid Eestimaa lapsi ja peresid. Annetustelefonid on avatud veel ühe päeva, et uus aasta tuleks võimalikult paljudele diabeedihaigetele lastele helge ja turvaline.

Heategevusliku «Jõulusoojusega» kogutud annetustega toetatakse Eesti Laste ja Noorte Diabeedi Ühingut, mis korraldab insuliinipumpade ja veresuhkru sensorite ostu Eestis elavatele diabeedihaigetele lastele. Just need seadmed aitavad lastel ja noortel raske haigusega turvaliselt ja täisväärtuslikult iga päev elada. Annetustelefonid jäävad avatuks veel 31. detsembrini, et uus aasta tooks võimalikult paljudele peredele hea uudise ja turvatunde.

Aita Sinagi!

900 79 11 (5 eurot)

900 79 12 (10 eurot)

900 79 13 (25 eurot)

Diabeedihaigete laste toetuseks astusid «Jõulusoojuse» saates kauni muusika ja heade soovidega üles Anne Veski, Liis Lemsalu, Vaiko Eplik, Jaagup Kreem, Dave Benton, Mari Kalkun, Vaiko Eplik, Birgit Sarrap, Mihkel Mattisen, Ruslan Trochynskyi ja Paul Neitsov. 

Kuula «Jõulusoojuse» kauneid lugusid:

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles