Shanoni kontserditel rinnahoidjaid ega pükse ei lenda

Elu24
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.

Reedel selgusid tuhandete raadiokuulajate häälte abil parimad lood aastal 2016 ning kodumaiste lugude kategoorias osutus võitjaks Shanoni laul «Suvi kestab veel».

Foto: Toni Läänsalu

Eesti ühe populaarseima bändi Shanon trummar Henry Hinno käis eile Raadio 2 Aastahitil ning võttis sealt endaga kaasa ihaldatuima - nende laul “Suvi kestab veel” kuulutati selle aasta parimaks looks.

Hinno sõnul tuli Aastahiti võit neile suure üllatusena. “Tiheda esinemisgraafiku kõrvalt ei jõua end väga toimuvaga kursis hoida, aga fakt, et täna mul see auhind siin käes on - see on tõesti suur üllatus!”

Shanoni liikmete elutempo on tõeliselt kiire. Milline on olnud bändi hullumeelseim nädal, kuidas mehed omavahel tegelikult läbi saavad ning millistel nädalapäevadel Shanonit üldse ei eksisteeri - seda ning palju muud saad lähemalt kuulata ning vaadata juba videost!

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles