Sugulased plaanivad Reynoldsile ja Fisherile ühist matusetseremooniat

Inna-Katrin Hein
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Todd Fisher, Debbie Reynolds ja Carrie Fisher
Todd Fisher, Debbie Reynolds ja Carrie Fisher Foto: © Fred Prouser / Reuters/REUTERS/Scanpix

«Tähesõjad» filmide printsess Leiana tuntud Carrie Fisher suri 27. detsembril südameprobleemide tõttu, ta ema Debbie Reynolds, kes oli samuti tuntud näitleja, suri üks päev hiljem.

Reynoldsi ja Fisheri sugulapsed plaanivad neile ühist matusetseremooniat, kuid veel ei avalikustatud täpset kuupäeva, edastab The Telegraph.

Carrie Fisheri venna Todd Fisheri sõnul oleks ta õele ja emale idee ühisest tseremooniast meeldinud.

«Selles ei ole midagi kummalist, et kahte inimest, kes lahkusid elust ükteise järel, mälestatakse koos. Selliseid tseremooniaid ei  tule just sageli ette ja selle tõttu nõuab organiseerimine natuke rohkem aega,» teatas Todd Fisher.

Ta lisas, et 84-aastasel Debbie Reynoldsil oli enda jaoks matmispaik olemas ja ta tahtis sinna matta ka oma tütre, 60-aastase Carrie Fisheri.

Debbie Reynolds ja Todd Fisher
Debbie Reynolds ja Todd Fisher Foto: Tammie Arroyo/AFF/PA Images/Scanpix

Todd Fisher postitas Twitterisse joonistusi, millega ta mäletab oma ema Debbie Reynoldsit ja õde Carrie Fisherit. Naisi on kujutatud neil nende kõige kuulsamas rollis, Fisherit printsess Leiana ja Reynoldsit Kathy Seldenina filmis «Singin’ In The Rain».

«Olin nendega koos 58 aastat ja igatsen neid taga. Ma armastan neid igavesti,» kirjutas Todd Fisher.

Perre kuulub ka Fisheri 24-aastane tütar Billie Lourd, kes kaotas korraga nii ema kui vanaema.  Talendiagent Bryan Lourd, kelle tütar Billie on, avaldas Billile ja Toddile kahe pereliikme kaotuse tõttu kaastunnet.

Väidetavalt olid Debbie Reynoldsi sõnad, kui ta kuulis oma tütre surmast, et ta tahab olla koos Carrie’ga ning mõni aeg hiljem ta surigi. 

Todd Fisher, Debbie Reynolds, Carrie Fisher ja Billie Lourd
Todd Fisher, Debbie Reynolds, Carrie Fisher ja Billie Lourd Foto: DP/Starmax/PA Images/Scanpix
Kommentaarid
Copy
Tagasi üles