Valmis vihaste noorte valimislubaduste generaator

Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Noorte Eesti tegijate poolt valmis veebileht, mis võimaldab kasutajal enda poolt valitud poliitikutele sõnu suhu genereerida
Noorte Eesti tegijate poolt valmis veebileht, mis võimaldab kasutajal enda poolt valitud poliitikutele sõnu suhu genereerida Foto: Heiki Tormi

Vihaste noorte  Eesti tegijate poolt valmis veebileht, mis võimaldab kasutajal enda poolt valitud poliitikutele sõnu suhu genereerida.
 


«Enda ümber ringi vaadates tundub tihti, et valima minnakse nii-öelda puusalt tulistades - sageli ei teatagi, mille eest üks või teine poliitik seisab. Lõimegi saidi selleks, et panna inimesi rohkem tähelepanu pöörama valimiste sisulisele poolele - valimislubadustele.» sõnas üks lehe anonüümseks jääda soovivates autoritest.

Leht võimaldab valida viie «poliitkangelase» vahel - Edgar Savisaar, Andrus Ansip, Marek Strandberg, Jaak Aaviksoo ja Sven Mikser.

Peale tegelase valimist on võimalik nupulevajutusega genereerida lõpmatu hulk humoorikaid valimislubadusi, millest toome siinkohal ka näite: «Kardan, et kahe järgneva päeva jooksul teeme Maire Aunastest välisministri nagu hea tava ette näeb! Aga ilmselt me ikkagi ei viitsi midagi teha.»
 

Proovi valimislubaduste generaatorit SIIT.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles