Raadio Ring FM otsib uut omanikku

Jaan Olmaru
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Ring FM
Ring FM Foto: Ring FM

Viimased kaheksa aastat Tartus tegutsenud eraraadio Ring FM on olnud juba üle poole aasta aktiivselt müügis ning võib saada peagi uue omaniku.


Ring FM kuulub osaühingule Ajaga Sammu, mille ainuomanik on Toomas Hoole, kelle sõnul on raadiojaamal praegu tõsine ostuhuviline. «See nädal on meil üks kohtumine Tallinnas. Kes see huviline on, seda ma ei avalda. See pole ükski teine raadiojaam, aga see on Eesti tegija ning osaliselt meediaga seotud,» rääkis Hoole ning ei varjanud, et on huvitatud jaamale uue omaniku leidmisest.

«Avalikku pressiteadet me pole teinud, aga kui keegi on huvi tundnud, siis oma pakkumise on võinud alati teha,» ütles Hoole. «Kui on hea pakkumine, siis praeguses majandussituatsioonis tuleb sellest kinni võtta.»

Milline on hea pakkumine, Hoole ei täpsustanud. «Seda hinda ma ei ütle,» lausus omanik, kuid Tartu Postimehe andmetel on Tartus, Pärnus, Tallinnas ja Võrus leviva raadiojaama eest küsitud viis miljonit krooni.  
Hoole sõnul on Ring FM olnud viimased kaks aastat nullis.

«Pole kasumit ega suurt kahjumit. Me ajame veel 2009. aasta võlglasi taga. Kes on pankrotis ja kes kadunud, inkassofirmad ikka tegelevad nendega. Kui need rahad oleks käes, siis oleks seis palju parem,» rääkis Toomas Hoole ning lisas, et raadiote reklaamiturg pole veel taastunud. «Eks jaanuar ja veebruar olid isegi headel aegadel seisukuud.»

Ring FM on regionaalne eraraadio, mis on tegutsenud enam kui 16 aastat ning mille leviala ulatub ka Pärnusse ja Tallinna.

Ring FM alustas saadete edastamist Võrust, kuid viimased kaheksa aastat on ta tegutsenud Tartus. Raadios töötab kümme inimest, neist kolm reklaami ja seitse programmi poolel.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles