Kanal 2 toob ekraanile haarava eluloodraama Venemaa kuulsaimast selgeltnägijast

Elu24
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
«Dzhuna»
«Dzhuna» Foto: Kanal2

Eile kell 21:30 startis Kanal 2s uus elulooline sari «Dzhuna» Venemaa kuulsaimast selgeltnägijast ja ravitsejast, kelle klientide hulka kuulusid nii Kremli ladvik kui ka Hollywoodi superstaarid.

Haaravas eluloodraamas mängib üht keskset tegelast Eesti päritolu Kirill Käro.

Brežnev, Jeltsin ja kogu Kremli ladvik käis abi saamas aasta tagasi siitilmast lahkunud Venemaa tervendaja Dzhuna käest. Selle müstilise naise klientide hulka kuulusid aga ka maailmakuulsad nimed nagu Robert De Niro ja Federico Fellini. Venemaal on Dzhuna jätkuvalt legend, keda kõrgete tutvuste tõttu on nimetatud ka nais-Rasputiniks. Väidetavalt nägi naine ette nii Nõukogude Liidu lagunemist kui ka Tšernobõli katastroofi ning tema võimed äratasid isegi teadlaste tähelepanu.

Kes ta oli? Kust ta tuli? Ja milles seisnesid tema võimed? Uus põnev draamasari toob ekraanile Dzhuna eluloo, mis ühelt poolt oli täis kuulsust ja kullasära, aga teisalt varjutasid seda traagilised ja müstilised sündmused. Nii ei saanud naine kunagi üle oma poja surmast, mis musta pilvena tema elu saatis.

Möödunud aastal valminud sari põimib haaravalt üheks tervikuks minevikulised meenutused ja tänapäevased juhtumised. Kahe paralleelselt jooksva loo ühendavaks liiniks on ajakirjanik Andrei, keda Dzhuna on ainsa inimesena valmis laskma oma elu kõige salapärasematesse soppidesse. Andrei rollis näeb säramas sarjaga «Nuuskija» rahvusvahelise tuntuse saavutanud Eesti päritolu Kirill Käro.

«Dzhuna» järgmine osa on Kanal 2 ekraanil järgmisel kolmapäeval kell 21:30. Eelmist osa saad järele vaadata siit.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles