Gustav Adolfi ja Miina Härma gümnasistid rokivad kontsertshows «Pink Floyd T.R.I.B.U.T.E»

Elu24
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
GAG Pink Floydi tribuutkontsert toimus 22. detsembril Nokia kontserdimajas. Kaasa tegid Vaiko Eplik, Riho Sibul, Ott Lepland, Mikk Tammepõld,Artur Talvik ja Norman Salumäe.
GAG Pink Floydi tribuutkontsert toimus 22. detsembril Nokia kontserdimajas. Kaasa tegid Vaiko Eplik, Riho Sibul, Ott Lepland, Mikk Tammepõld,Artur Talvik ja Norman Salumäe. Foto: Jelena Rudi

 

3. märtsil avaldavad Gustav Adolfi Gümnaasiumi õpilased Vanemuise Kontserdimajas rokiklassika lipulaevale, Pink Floydile oma esinemisega austust. Tartu kontserdil teevad kaasa Miina Härma Gümnaasiumi õpilased.

 

Kaks Eesti vanimat kooli panevad seljad kokku. Ühine ülesastumine Vanemuise laval tugevdab kahe Eesti vanima gümnaasiumi koostööd. GAG on üldse esimene ja MHG esimene eesti õppekeelega gümnaasium Eestis. Mõlemal koolil on silmapaistvad muusikalised traditsioonid ja saavutused. Selle aasta ühiseks muusikaliseks krooniks on saanud Pink Floyd.

Koos õpilastega astuvad solistidena üles tuntud Eesti muusikud Riho Sibul, Ott Lepland, Vaiko Eplik, Mikk Tammepõld, Valdo Randpere, Artur Talvik ja GAGi vilistlane Norman Salumäe ning gümnasist Kaspar Tambur. Esitatakse hitte 1970. aastate Pink Floydi albumeilt «The Wall» ja «Dark Side of the Moon». Ühtekokku on kaasategev koos rohkearvulise ansambli, poiste- ja segakooriga kokku kuni 70 õpilast.

Pileteid saab osta Ticketpro,Piletilevi ja Piletimaailma müügipunktidest üle Eesti.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles