Mees leidis elusoleva abikaasa surnukuurist

Inna-Katrin Hein
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
USA vanaproua kodust leiti kolm laipa
USA vanaproua kodust leiti kolm laipa Foto: jupiterimages.com

USAs Delaware`is Lewesis elav Judit Johnson toodi kohalikku haiglasse Beebe Medical Centre`isse, kuna tal olid tugevad valud.

Naisele tehti mitmeid uuringuid ja ta valusid püüti leevendada, kuid tund pärast haiglasse saabumist tunnistati ta surnuks, kirjutab foxnews.com.

Judit Johnsoni surmast teatati ka tema abikaasale Louis Johnsonile.

Kui mees läks surnukuuri oma naist tuvastama ja temaga hüvasti jätma, märkas ta, et naine hingab.

Perekond Johnsonid kavatsevad haigla nüüd kahjutasu saamiseks kohtusse kaevata.

«Naisel tekkis valude tõttu hetkeline halvatus ja ta langes kliinilisse surma. Selle tagajärjeks on ajukahjustus, kuid ta suudab korralikult kõndida ja rääkida,» sõnas Johnsonite advokaat Leon Aussprung.

Haigla dokumentides seisab, et 61-aastasel Judith Jonsonil oli haiglasse jõudes südameatakk. 45 minutit pärast arstide uuringute alustamist Johnsoni süda seiskus.

Naisele anti mitmeid ravimeid, kuid mitte hapnikku. Surma konstateerimise dokumentidesse kirjutati, et naisel puudus pulss ning ta tunnistati kell 20. 34 surnuks.

Pärast kliinilises surmas olemist tekkisid Judith Johnsonil neuroloogilised probleemid, mälu- ning kõneraskused, neerpuudulikkus ning isiksusemuutus.

Beebe`i haigla esindaja  Wallace Hudsoni sõnul on sellised juhtumid üliharvad.

«Pärast kliinilises surmas olemist ja sealt elule tagasi tulemist tuleb ette harva, kuid tuleb. Maailmast on teada umbes 25 juhtumit, kus surnuks tunnistatu on juba surnukuuri viidud ning siis avastatud, et ta on elus,» lausus haigla esindaja.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles