On mida kadestada! Staarsportlane Ksenija Balta kandis auhinnagalal unelmate pitskleiti, mis paljastas tema kauni treenitud selja

Elu24
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Eesti spordiaasta tähtede gala 2016.


Aasta naissportlaseks 2016 nimetati kergejõustiklane Ksenija Balta
Eesti spordiaasta tähtede gala 2016. Aasta naissportlaseks 2016 nimetati kergejõustiklane Ksenija Balta Foto: Mihkel Maripuu

27. detsembril toimus Nordea Kontserdimajas pidulik auhinnagala „Spordiaasta tähed 2016“, kus kuulutati välja aasta sportlased.

Foto: Mihkel Maripuu

Auhinnagala ning eriti aasta sportlaste väljakuulutamine pakkus tänavu rohkelt põnevaid hetki.

„Lõppev spordiaasta oli Eestile edukas paljudel aladel ja ka konkurents aasta parimate tiitlitele oli erakordselt tasavägine. Meie spordisangarite saavutuste olulisusest ja rohkusest andis märku ka läbi aegade kõrgeim, saja tuhande piiri ületanud häälte arv rahvahääletusel. Seega nagu spordis ikka, võib ka tänaõhtusest auhinnagalast oodata palju tihedat konkurentsi, üllatusi ja emotsioone ning kindlasti kohtumisi armastatud sportlaste ja treeneritega,“ ütles Eesti Olümpiakomitee peasekretär Siim Sukles.

Foto: Mihkel Maripuu

Aasta naissportlaseks 2016 nimetati kergejõustiklane Ksenija Balta, kes tuli auhinda vastu võtma imeilusas elektrisinises pitsunelmas, mis paljastas kauni sportlase treenitud selja. On, mida kadestada!

Balta võitis Kristjani teist korda – tema eelmine aasta naissportlase tiitel pärineb aastast 2009. Auhinda Allar Levandilt vastu võttes tänas Balta kõiki oma toetajaid ning ütles: „Võttis alles aega – 7 aastat. Loodan, et järgmisel aastal teen selle tulemuseks!“

Balta võitis kaugushüppes Rio olümpial kuuenda koha, EM-il neljanda koha ning sise-MM-il 7. koha. Aasta naissportlase tiitlile oli ta spordiajakirjanike ja spordiorganisatsioonide valikus kindel liider. Rahvahääletusel sai ta Kelly Sildaru järel teise koha, kuid oli kokkuvõttes ikkagi kindel võitja.

Palju õnne!

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles