Carrie Fisheri ema teatel on ta tütre seisund stabiilne

Inna-Katrin Hein
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Carrie Fisher
Carrie Fisher Foto: Anthony Devlin/PA Wire/PA Images/Scanpix

USA näitleja Carrie Fisher, keda tuntakse «Tähesõjad» filmide printsess Leiana, sattus infarkti tõttu haiglasse, kuid ta ema, näitlejanna Debbie Reynoldsi sõnul on ta tütre seisund stabiilne.

Reynoldsi teatel hoiab ta fänne sotsiaalmeedias tütre tervisliku seisundiga kursis ning ta tänas  neid heade soovide eest, edastab The Telegraph. 

Debbie Reynolds / MAVRIXONLINE.COM/MAVRIXONLINE.COM/Scanpix
Debbie Reynolds / MAVRIXONLINE.COM/MAVRIXONLINE.COM/Scanpix Foto: SCANPIX

60-aastane Carrie Fisher sai infarkti möödunud reedel, kui ta lendas Ühendkuningriigist Londonist USAsse Los Angelesse.

«Tähesõjad»» filmide kaasstaarid Harrison Ford ja Mark Hamill teatasid Twitteris, et Fisheril tekkis südameprobleem, kuid ta sai õigeaegselt abi ja paraneb.

Carrie Fisher (printsess Leia) ja Mark Hamill (Luke Skywalker)
Carrie Fisher (printsess Leia) ja Mark Hamill (Luke Skywalker) Foto: Shooting Star/Shooting Star/Sipa USA/Scanpix

Los Angelese Ronald Reagani nimeline haigla ei kinnitanud ega lükanud ümber staari ema ja kolleegide teadet tema tervisliku seisundi kohta, viidates patsiendiandmete konfidentsiaalsusele.

Londonis elav Fisher lendas Los Angelesse, kuhu ta saabus reklaamima oma uut raamatut «The Princess Diarist», milles ta räägib 1970.- 1980. aastatel tehtud «Tähesõja» fillmidest.

Raamatu kohaselt oli temal ja Harrison Fordil filmi «Star Wars: A New Hope» tegemise ajal suhe.  Fisher oli siis 19-aastane ja Ford 33-aastane abielus mees ja kahe lapse isa, kuid külgetõmme oli nii tugev, et nad ei suutnud vastu panna.

«Olime võtete ajal Han Solo ja printsess Leia, kuid vabal ajal olime lihtsalt Carrie ja Harrison,» kirjutas näitlejanna.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles