Staarid on George Michaeli surmast šokis: ta oli erakordne talent!

Elu24
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
George Michael ja Elton John 1995. aastal
George Michael ja Elton John 1995. aastal Foto: Vida Press

Briti poplaulja George Michaeli ootamatu surm kurvastas kogu maailma ning paljud kuulsused jagasid oma šokki sotsiaalmeedia vahendusel.

Elton John: «Ma olen suures šokis. Kaotasin armsa sõbra, erakordselt lahke hinge ja hiilgava artisti. Olen mõtteis tema pere ja kõigi tema fännidega.»

Foto: Elton John / Instagram

George Takei: «Puhka koos sädelevate tähtedega, George Michael. Sa leidsid oma vabaduse, oma usu. Need olid su viimased jõulud ja me jääme sind igatsema.»

Ellen DeGeneres: «Kuulsin äsja oma sõbra surmast. Ta oli erakordne talent. Ma olen tohutult kurb.»

Madonna: «Hüvasti, mu sõber! Järjekordne suur artist jättis meid. Aasta 2016 võiks juba p*rse käia!»

Andrew Ridgeley: «Mu süda on armsa sõbra kaotuse pärast murtud. Mina, tema lähedased, tema sõbrad, muusikamaailm, maailm üldiselt. Sa oled igavesti armastatud.»

Brian Wilson: «Väga kurb on kuulda George Michaeli surmast. Ta oli väga andekas muusik ja laulja.»

James Corden: «Olen George Michaelit armastanud nii kaua, kui mäletan. Ta oli ääretult inspireeriv. Alati oma ajast ees.»

Questlove Gomez: «Ma ei suuda enam kirjutada meie suurkujudest. Ma lihtsalt olin kindel, et ühel päeval saan George Michaeliga koostööd teha. Tõeliselt kurvad jõulud.»

Duran Duran: «2016 - kaotasime järjekordse andeka hinge. Avaldame kaastunnet George Michaeli perele.»

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles