Heategevuslik «Jõulusoojuse» saade on kogunud pea 100 000 eurot!

Elu24
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.

Kanal 2 ekraanile jõudnud heategevussaade «Jõulusoojus» avas ukse diabeedihaigete laste maailma. Tänaseks on saatega kogunenud juba pea 100 000 eurot diabeedihaigete laste toetuseks.

Eestis elab sadu diabeedihaigeid lapsi, kelle elusid saaks moodne insuliinipump turvalisemaks ja täisväärtuslikumaks muuta. Lastele ja noortele hädavajalik insuliinipump ja veresuhkru sensor maksavad kokku aga umbes 2600 eurot, millest suur osa jääb perede enda kanda. Paraku puuduvad väga paljudel diabeeti põdevate laste vanematel võimalused nende soetamiseks. «Jõulusoojuse« annetusnumbritelt kogutud tuluga toetatakse Eesti Laste ja Noorte Diabeedi Ühingut, mis korraldab insuliinipumpade ja sensorite ostu Eestis elavatele diabeedihaigetele lastele.

Roald Johannsoni juhitud heategevussaade tõi kahe tunni jooksul ekraanile liigutavad ja inspireerivad lood inimestelt, kel noorte diabeediga väga lähedane kokkupuude. «Jõulusoojuse» üleskutsega toetada diabeedihaigeid lapsi tulid kaasa ka mitmed armastatud Eesti artistid, sh Vaiko Eplik, Anne Veski, Birgit Sarrap, Dave Benton, Jaagup Kreem jpt, kes õhtu kauni muusikaga täitsid.

Aita Sinagi ja helista «Jõulusoojuse» annetusnumbritel:

900 79 11 (5 eurot)

900 79 12 (10 eurot)

900 79 13 (25 eurot)

Heategevuslikud annetusnumbrid jäävad avatuks aasta lõpuni.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles