Lõhmus: Rockefeller Streeti pole olemas

Hendrik Alla
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Sven Lõhmus
Sven Lõhmus Foto: Mati Hiis / Õhtuleht

Sven Lõhmuse kirjutatud laul esindab juba kolmandat korda Eestit Eurovisioonil. 2005. aastal jäi Suntribe finaali ukse taha, kuid Urban Symphony tõi tunamullu Moskvast ära kuuenda koha.


Eelmisel aastal ütlesite, et Eurovisioonil osalemine teid enam ei huvita. Miks siis «Rockefeller Street» ikkagi konkursile esitati?

See lugu polegi üldse Eurovisioonile saatmiseks kirjutatud. Tegemist on Getteri järgmise singliga. Talle oli promo vaja ja selle eesmärgiga saigi võistlusele mindud.

Mis pani teid Getteriga tööd tegema?

Temas on omapära, mida mõnel teisel artistil on vähem. Talle on lihtne laule kirjutada. Temas on selline positiivne sära.

Millistes teistes «Eesti laulu» finaalilugudes potentsiaali näete?

Ei oskagi hinnata. Kindlasti oleks Eurovisioonile sobinud Ithaka Maria ja Victoria lugu. Kindlasti on seal veel mõned sobivad. Aga mul on distantsilt raske hinnata.

Mis tänav on Rockefeller Street?

See on puhas fantaasialugu, väljamõeldis. Sellist tänavat ei eksisteeri. Kuskil Ameerikas vist mõni on, aga need ei ole seotud selle lauluga.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles