Midagi muusikasõpradele! Raadio MyHits alustab uuest aastast ka telekanalina

Elu24
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
MyHits, Piret Laos ja Indrek Vaheoja
MyHits, Piret Laos ja Indrek Vaheoja Foto: MyHits

1. jaanuar toob kaasa muudatused Eesti teleturul. Oktoobris üliedukalt startinud raadiojaam MyHits saab enda kõrvale samanimelise telekanali – muusikakanali MyHits, kus esitatakse populaarsemaid hitte ja nende videosid hetkel maailma kõige populaarsematest muusikastiilidest.

«MyHitsi edulugu Eesti raadioturul andis meile julguse veelgi suuremalt mõelda ja nii alustame juba 1. jaanuaril MyHitsi stiilis muusikat pakkuva telekanaliga,» rääkis AS Trio LSL juhataja Priit Jõgi. Täisvarustuses ja kogu oma suurepärasuses saab uut ning trendikat muusikakanalit näha alates veebruarist.

Oktoobris alustanud raadio MyHits sai loodud nendele inimestele, kelle jaoks muusika on lahutamatu osa igapäevast. Esimesed uuringud näitavad MyHitsi raadiojaama erilist menu ja populaarsust 15-35-aastaste hulgas. «MyHits testib muusikastiile ja laule pidevalt oma sihtrühmas ning pakub lisaks hoolikalt valitud muusikale ka maailmatasemel produktsiooni. Me teame täpselt, millised on sihtgrupi ootused ja soovid, me oleme nendega arvestanud ning edukalt MyHits raadio käivitanud. Nüüd on võimalus neid ootusi täita ka teleekraanil,» kommenteeris Jõgi MyHitsi edulugu.

Jüri Pootsmann MyHits raadio hommikusaates
Jüri Pootsmann MyHits raadio hommikusaates Foto: Mihkel Maripuu

Telerist leiab muusikakanali MyHits alates 1. jaanuarist muusikakanali Seitse, mis lõpetab tegevuse, sagedustelt. MyHits levib kõikides suuremates kaabelvõrkudes nagu Telia, Starman, STV ning ka enamikus pisemates väikelinnade kaabelvõrkudes. MyHits levib ka Starman üle õhu TV (endine ZuumTV) ning Tasuta TV hübriidTV kaudu ning on kõikjal nähtav nutiseadmetes STVGo! mobiilirakenduse kaudu.

Raadio MyHits Hommik ja esimene eetripäev
Raadio MyHits Hommik ja esimene eetripäev Foto: Ain Boltovski

Muusikakanal MyHits kuulub Trio LSL raadiogruppi, mis on osa Eesti Meedia kontsernist. Trio LSL raadiogruppi kuuluvad veel raadiod Elmar, Kuku, MyHits, Narodnoje ja DFM.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles