Vaid Prantsusmaal: keskkooliõpilased poseerisid klassipildil alasti

Inna-Katrin Hein
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Foto: Panther Media/Scanpix

Prantsusmaa lõunaosas Avignonis asuvas Lycée Frederic Mistral koolis võtsid ühe keskkooliklassi õpilased end klassipildi jaoks alasti.

Nii kohalik kui välismeedia teatasid, et ainult prantsuse õpilased julgevad sedasi poseerida.

Avignoni kooli teadusklassi SDT2A õpilased selgitasid reporteritele, et nad tahtsid erilist klassipilti ja alasti poseerimine ei ole nende jaoks probleemiks.

Siiski ei paljastanud 17–18-aastased õpilased end täielikult, vaid jätsid endast mulje, nagu nende pilti oleks tsenseeritud, kandes strateegiliste kehaosade ees musta värvi suuri pabereid. Lisaks õpilastele võttis ka nende õpetaja end alasti.

Nagu oligi oodata, sai nende pildist, mis kannab pealkirja «SDT2A 50 halli varjundit», sensatsioon ja seda on sotsiaalmeedias agaralt jagatud.

Kummalist klassifotot näinute seas oli nii neid, kelle arvates oli see hea idee, kuid ka neid, kes arvasid, et õpilastel ei sobi alasti ametlikul pildil olla.

 Pilti vaata siit.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles