DJ Dave Storm salvestab loo kuulsa diiva Celedaga

Elu24
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
DJ Dave Storm aka Taavi Tuisk
DJ Dave Storm aka Taavi Tuisk Foto: Club Privé

Reedel, 10.oktoobril, Vibe’i kümnendal sünnipäeval üles astuv

drag queen

ist

house

-diiva Celeda Chicagost veedab enne õhtust pidu terve päeva stuudios, et sisse laulda vokaali Taavi Tuisu ehk Dave Stormi uuele singlile.



Taavi Tuisk, kuidas kommenteerid antud lugu ning miks valisid lauljaks Celeda?

Eks lugu ise kujuneb välja alles siis, kui Celeda vokaali peale laulab. Hetkel on ta selline hea potentsiaaliga toorik, millest tuleb lugu vormida.



Celeda, töötad hetkel Dave Stormi uue loo kallal, kuidas see edeneb? Kas kuuleme seda ehk reedel?

See kokkulepe pole veel 100% kindlalt sõlmitud kuid mulle tõesti väga meeldib see põhi, mille ta mulle saatis, arvan et see on väga mängitav ja selle järgi on võrratu tantsida.



Ma ei laula üldjuhul neid lugusid, mis ei ole veel päris valmis. Kui miskit laulan, siis soovin et see, mis minu fännideni jõuab oleks lõplik versioon.



***



Taavi Tuisk on väljastanud üle paarikümne singli ja remiksi erinevate plaadifirmade all Inglismaal, USA-s, Hispaanias, Portugalis, Eestis. Ta on mänginud plaate erinevates klubides üle Euroopa - alates Ibiza superklubidest Pacha ja Space, lõpetades Uraalidega Venemaal.



Tema juhtida on raadiosaade «Cabrio» tuntud internetiraadiotes Ibiza Global Radio ja SS Radio UK.



Taavi Tuisu plaadifirmad Ceremony Records ning Cabrio Records on kahepeale kokku välja andnud paarkümmend singlit ja 3 kogumikplaati. Muusikat on väljastatud nii vinüülil, CD-l kui digitaalsel kujul.



Umbes pooled välja antud lugudest on eesti oma produtsentidelt, ülejäänud kraam tuleb artistidelt väljapoolt: Austraaliast, Prantsusmaalt, Šveitsist, Saksamaalt, Rootsist, Taanist, Hispaaniast, Portugalist, USA'st, Leedust, jne.



«Ceremony alt on järgmine aasta päris kindlasti oodata paari uut kogumikku. Cabrio on teinud järgmiseks aastaks diile ette jube 5-6 singli jagu. Praeguse seisuga peaks aastal 2009 päris kindlasti ilmuma vähemalt 10 digitaalsel kujul singlit , oodata on ka esimest Cabrio kogumik CD-d,» jutustas Tuisk.



Kommentaarid
Copy
Tagasi üles