Gerli Rosenfeldi kallim peeti kupeldamise kahtlusega kinni

Elu24
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Pärnu Muusikafestivali esitlusõhtu. Gerli Rosenfeld
Pärnu Muusikafestivali esitlusõhtu. Gerli Rosenfeld Foto: Erlend Štaub

Põhja prefektuuri kriminaalbüroo narko- ja organiseeritud kuritegude talituse ametnikud pidasid 19.detsembril kinni seitse meest ja ühe naise, keda on alust kahtlustada kahe Tallinnas tegutseva bordelli töö korraldamises ja juhtimises. Kinnipeetute hulgas ka jalgpalliklubi Nõmme Kalju juhatuse liige Tanel Aavik, kes on näitlejanna ja seltskonnakaunitari Gerli Rosenfeldi kihlatu.

Nõmme Kalju jalgpalliklubi kirjutas eile oma kodulehel, et bordelli töö korraldamises ja juhtimises kahtlustatava jalgpalliklubi juhatuse liikme Tanel Aaviku staatus klubis on peatatud.

«Tanel Aavik on olnud Nõmme Kalju passiivne juhatuse liige ning tema abiga on korraldatud mitmeid jalgpalliklubi meediakampaaniaid. Toetajate kaasamine juhatuse tegevusse on MTÜ praktikas olnud tavapärane. Aastate jooksul on Nõmme Kalju juhatusse kuulunud nii poliitikuid kui ärimehi.

Nõmme Kaljule teadaolevalt on Aavikule esitatud kahtlustus seotud tema omandis oleva kinnisvaraga, kus toimusid väidetavalt keelatud tegevused.

Tanel Aavikul on juba mõnda aega käimas raske lahutusprotsess ning sellega seoses on ta palunud oma juhatuse liikme staatuse jalgpalliklubis peatada, et tegeleda pereküsimustega. Siiralt loodame, et tegemist on eksitusega ja uurimine toob olukorrale selgust.

Tanel Aaviku juhatuseliikme staatus on jalgpalliklubis peatatud ja klubi jätkab oma igapäevast tegevust,» kirjutas Kalju oma kodulehel.

Tanel Aaviku noor kallim on aga Nõmme Kaljule turundust tegev näitlejanna Gerli Rosenfeld, keda hiljuti sai näha näiteks filmis "Klassikokkutulek" ja telesarjas "Köök".

Loe pikemalt kahtlustuste kohta Postimehest.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles