X-Panda avaldas singli oma oktoobris ilmunud albumilt "Reflections"

Elu24
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
X-Panda uus album on nüüd väljas!
X-Panda uus album on nüüd väljas! Foto: Promopilt

Jõulukingitus X-Panda kuulajatele: lugu “Reflections: InnerBattle” saab nüüd kuulata ka Youtube’s. Bänd avaldas uue singli oktoobris ilmunud teiselt stuudioalbumilt “Reflections”.

Foto: Promopilt

Bändiliikmedräägivad ise uuest singlist järgmist:

"Reflections: InnerBattle" on albumi nimilugu, mis iseloomustab X-Panda loomingut ehk kõige värvikamalt. Tegemist on esimese osaga kaheosalisest teosest “Reflections”, mis jutustab mehest, kes peab seisma silmitsi iseendaga. Muusika, mis kirjeldab tema mõtteid ja tundeid sellel teekonnal, on vaheldusrikas ning ootamatu.

Teose kirjutamisel leidsime inspiratsiooni Hans Zimmeri filmimuusikast, millega me ühel või teisel eluhetkel oleme kokku puutunud. Loos oleme kasutanud orkestrit ja koori, ei puudu kaunid meloodiad ja elav rütmika, millele lisavad vürtsi eepilised kitarrisoolod. “Reflections: InnerBattle” on tõenäoliselt elamus kõikidele muusikasõpradele”

X-Panda uus stuudioalbum «Reflections» on saadaval 311.ee veebilehel ning plaadipoodides üle Eesti. Albumit saab kuulata ka Spotify's ja iTunes'is.

Kuula!

Kuidas meeldib?

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles