Pilk peale! Nicole Kidmani nooruses tehtud 80ndate fotoseeria valmistab staarile piinlikkust

Elu24
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Actress Nicole Kidman arrives at the 22nd Annual Critics' Choice Awards in Santa Monica, California, U.S., December 11, 2016.  REUTERS/Danny Moloshok
Actress Nicole Kidman arrives at the 22nd Annual Critics' Choice Awards in Santa Monica, California, U.S., December 11, 2016. REUTERS/Danny Moloshok Foto: DANNY MOLOSHOK/REUTERS

Hollywoodi täht Nicole Kidman sattus piinlikku olukorda, kui tema 80ndate fotoseeria üles otsiti ja saatejuhi Graham Nortoni poolt jutusaates esile toodi.

16.detsembri episoodis sai Kidman suure üllatuse osaliseks, kui saatejuht tõi lagedale lõbusa fotoseeria, kus näitlejanna kahuse sassis soengu ja leekpunaste juustega poseerib.

Kidman avaldas lustaka fotoseeria kohta ka saladuse: «Ma värvisin oma juuksed punaseks,» paljastas näitlejanna. «Ma olin ainult 14-aastane. Nad ei olnud nii punased. Kõik arvavad, et mu juuksed olid nii punased, aga tegelikult ei olnud.»

Kidman avaldas saates soovi, et ta juuksed oleksid taas nii lokkis, sest ajaga läks see soeng välja. «Ärge värvige oma juukseid ja ärge sirgendage oma lokke,» kostis staar saates.

Vaata lõbusat fotoseeriat noorest Kidmanist SIIN.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles