Austraalias lõhkus känguru akna ja hüppas magamistuppa

Inna-Katrin Hein
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Känguru
Känguru Foto: /Caters News Agency/Scanpix

Austraalias Victoria osariigis Torquays sai üks abielupaar möödunud pühapäeval üllatuse osaliseks, sest üks agressiivne känguru lõhkus akna ja hüppas nende magamistuppa sisse.

Bill ja Norma McConnell nautisid pühapäevahommikust voodis lesimist, kuid see lõppes kukkurlooma sissetungi ja ehmatusega, edastab news.com.au. 

Paari teatel hüppas julge känguru nende elamises ringi umbes kümme minutit, enne kui majast tagaukse kaudu lahkus.

«Aken läks suure pauguga katki ja see ehmatas. Me ei saanud alguses aru, kes meie aknast sisse tuli, nägime vaid mingit kuju,» teatas Bill McConnell.

Kui känguru oli nende voodi juures, sai paar aru, kellega tegemist on. Mees haaras hiljem tooli, et end kaitsta ja agressiivne loom  selle abil uksest välja juhtida.

 «Känguru kalpsas üle meie voodi ja uudistas magamistoas olevaid asju. Kui olime suutnud end koguda, ajasin ta söögituppa, kus loom üritas kinnisest aknast põgeneda. Olin seal nagu lõvitaltsutaja, sest kängurud võivad olla väga agressiivsed,» meenutas mees.

Lõpuks juhtis ta tooli abil känguru majast välja ja loom hüppas minema.

Austraalias leidis paar nädalat tagasi veel üks kummaline juhtum känguruga, milles mees andis kukkurloomale paremsirge, et oma koera päästa. 

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles