Video: relvastatud isik üritas röövida erootikapoodi

Inna-Katrin Hein
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Erootikapood
Erootikapood Foto: Eric Gaillard/Reuters/Scanpix

USAs Californias San Bernardinos üritas relvastatud isik möödunud nädalal röövida erootikapoodi, kuid müüjad astusid talle dildosid relvana kasutades vastu ja peksid ta poest välja.

Erootikapoes töötav Amy sõnas hiljem meediale, et nad pidasid meest koomikuks, kes nende kulul tahtis nalja teha, kuid kui ta hakkas kassast raha nõudma, said nad aru, et tal on tõsi taga, edastab Huffington Post.

Amy sõnul ei tahtnud ta mehele raha anda ja üritas teda sõimamisega peletada. See õnnestus, kui ta kolleeg hakkas meest seksimänguasjadega loopima.

Poe turvakaamera video jõudis Youtube’i ja sellel on näha, et naistel õnnestus dildode ja teiste seksimänguasjade loopimisega mees poest välja ajada.

Poe omanik Janel Hargearves sõnas, et ta poe müüjad seadsid röövlile vastu astudes oma elu ohtu, sest see mees oleks võinud neid tulistada.

San Bernardino politsei teatel on neil olemas tänava turvakaamera videol, millel on kahtlusalust meest näha enne juhtumit erootikapoe läheduses.

Senistel andmetel ei ole politsei seda meest veel kinni võtnud ja ei ole teada, kas mees kasutas õiget relva või oli tegemist mängupüstoliga.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles