Rob Kardashiani ja Blac Chyna suhe sai lõpu eriti suure avaliku arveteklaarimisega

Elu24
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Blac Chyna, Rob Kardashian
Blac Chyna, Rob Kardashian Foto: XPOSURE

Tõsielustaar Rob Kardashiani ja tema kihlatust modelli Blac Chyna suhe sai eriti dramaatilise lõpu, mis viis selleni, et mees oma südame sotsiaalmeedias välja valas ja fänne kõigega kurssi viis. 

Rob Kardashian teatas pühapäeval, 17.detsembril, et tema kallim ja lapse ema Blac Chyna jättis ta maha ning võttis tütre Dreami kaasa.

Südamevalus Snapchati postitustes ütles sokidisainer, et Chyna tühjendas maja kõikidest lapseasjadest ja -mööblist ning hülgas ta täpselt enne pühadeaega. Murega valas ta üle ka oma Instagrami fännid, otsustades hiljem postitused kustutada.

«Ja Chyna võttis kõik, mis me ehitasime beebi Dreami jaoks ning ta lahkus, ja ta jättis mu lihtsalt üksi ja võttis lapse,» ütles 29aastane tõsielusarja «Rob & Chyna» staar.

 

A photo posted by Blac Chyna (@blacchyna) on

Chyna jagas aga Instagramis praeguseks kustutatud teistsugust lähenemist. «Ma olen lõpetanud! Terve selle aasta pole ma teinud muud kui aidanud Robi!» teatas 28-aastane kurvikas modell. Chyna sõnul langeb mees madalale, et oma isiklike probleeme varjata. «Rob on vaimselt haige ja keeldub abi otsimast. Ta ravib end ise, mis teeb asja hullemaks. Ma pole teinud muud, kui aidanud teda ja armastanud algusest peale.»

See pole muidugi paaril esimene kord lahku minna ja kes teab, äkki nad on mõne aja pärast taas pereelu nautimas.

A photo posted by Blac Chyna (@blacchyna) on

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles