Edetabelid: mida vaatavad eestlased internetitelevisioonist kõige rohkem

Elu24
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
«Kättemaksukontor»
«Kättemaksukontor» Foto: TV3

Eestlased eelistavad internetitelevisiooni vaadata nädalavahetustel, jälgides sealt enim rahvusvahelisi kassahitte ja spordiülekandeid, selgub interneti-TV Viaplay värskest statistikast.

«Internetitelevisiooni võib nimetada nädalavahetuse meelelahutuseks, sest 34 protsenti kasutajatest jälgib seda just puhkepäevadel. Eesti vaatajatele pakuvad Viaplay’s enim huvi mängufilmid ja sport, mis moodustavad mõlemad kolmandiku tarbitud sisust minutites,» ütles Tele2 tootedirektor Katrin Aron ning lisas, et spordiülekannetest köidab eestlasi eriti jalgpall ja Ragnar Klavani koduklubi Liverpooli mängud.

Vaadatuimate filmide hulka jõudsid novembris nii rahvusvahelised kassahitid kui koguperefilmid.  Ainuüksi novembri populaarseima ulmeka «Mad Max: „Raevu tee» vaatamisele kulutasid eestlased kokku 237 tundi, teise ja kolmanda koha filme vaadati enam kui 170 tunni jagu. 

Viaplay top 10 vaadatuimat filmi novembris:  

“Mad Max: Raevu tee” (2015)

“Fookus” (2015)

“Mina, supervaras 2” (2013)

“Spioonide sild” (2015)

“Käsilased” (2015)

“Ole tugev” (2015)

“Solomon Kane” (2009)

“Kodu” (2015)

“Üksinda kodus” (1990)

“Kiired ja vihased 7” (2015)

Novembri vaadatuimaks seriaaliks kujunes kodumaine «Kättemaksukontor», mida vaadati rekordilise 427 tunni jagu. Välismaa sarjadest on populaarseimad 100-osaline komöödiasari «Viharavi» ja USA-s tänaseni vändatav draamaseriaal «Hea naine», mille vaatamisele kulutati kokku vastavalt 342 ja 315 tundi.

Viaplay top 10 vaadatuimat seriaali novembris:  

“Kättemaksukontor”

“Viharavi”

“Hea naine”

“Ray Donovan”

“Swedish Dicks”

“Skorpion”

“Padjaklubi”

“Tuvikesed”

“Eesti selgeltnägijate tuleproov”

“Papad Mammad”

Lastele mõeldud sisuvalikus kujunes ülekaalukaks lemmikuks animasari «Käpapatrull», mida vaadates veetsid pisikesed vaatajad 348 tundi.

Viaplay top 10 lasteprogramm novembris:  

“Käpapatrull” seriaal

“Mina, supervaras 2” (2013)

“Käsilased” (2015)

“Käsna-Kalle Kantpüks” seriaal

“Kodu” (2015)

“Üksinda kodus” (1990)

“Snoopy ja Charlie Brown: Tobukeste film” (2015)

“Lammas Shaun” (2015)

“Minu väike poni” seriaal

“Põrsas Peppa” seriaal

«Viaplay on mudilaste seas osutunud populaarseks ennekõike seetõttu, et enamus lastesisu on eestikeelse pealelugemisega. Uue aasta alguses lisandub lasteprogrammi näiteks nostalgiahõnguline «Maša ja Karu» animaseriaal,» avaldas Aron.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles