Täiskasvanud, millal te viimati ilma alkoholita lõbutsesite nagu lapsed?

Elu24
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Jõuluball
Jõuluball Foto: Ööklubi 9/11

«Väike väänik, anna asu, et ma suureks ei ei kasu,» lugesid Pipi, Tommy ja Annika oma jõulupeol salmi, mis lubaks neil igavesti lapseks jääda. 23. detsembril klubis 9/11 toimuv Jõuluball ongi mõelnud just nendele täiskasvanutele, kes väiksena sama mantrat kordasid – ees on ootamas terve öö kestev alkoholivaba tantsupidu!

Klubi muutub vaid selleks ööks talvevõlumaaks, mille loob on oma meeskonnaga lavakujundaja ja kunstnik Ain Talalaev. Et aga võlumaa veelgi täiuslikum saaks, on peol ka dresscode – ballile oodatakse inimesi punastes, rohelistes, valgetes, hõbedastes või kuldsetes rõivastes. Joogiks pakutakse alkoholivabasid kokteile, smuutisid ja glögi ning öö jooksul on programmis ette näha ka mitmeid üllatusi ja show´sid.

Alkoholivaba peo korraldamine on klubi eestvedajate peas tiksunud juba pikalt. «Ja millal siis veel, kui mitte jõuludel,» küsib 9/11 üks asutajaid Tarmo Kull, kes on legendaarseks saanud sellega, et on juba üle 10 aasta pea igal nädalavahetusel täiesti kainelt pidutsenud.

«Lähme peole teadmisega, et me ei vaja lõõgastumiseks ja hea enetunde tekitamiseks tuge alkoholist. Meis on kõik olemas ilma selletagi. Seega eesmärk on peo lõppedes lahkuda veel parema tundega, kui tulime! Ei mingeid tüsistusi, alles jääb vaid ilus selge ning rõõmustav mälestus,» nendib Rain Tunger aka DJ Solid Steel, Raadio 2 õhtuse muusikavööndi järelkuulatuima saate «Progressioon» autor, kes ka peol muusikat mängib.

Jõuluball kulgebki valdavalt proge ja tech-house´i rütmides. Puldis on Solid Steelile ka Sten Roosvald ja 9/11 resident DJ-d Type-O, EQ, Joel Haugas ja Hando Tõnumaa.

Ööklubi 9/11 asub aadressil Tulika 9/11, Jõuluball algab 23. detsembril kell 21.00.

Jõuluball Facebookis: facebook.com/events/1370787402931521/

08082016-progressioon-r2-by-solid-steel-est

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles