Ivari Padar ja Kristel Voltenberg abiellusid

Elu24
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Presidendi vastuvõtt - Europarlamendi saadik Ivari Padar ja Kristel Voltenberg
Presidendi vastuvõtt - Europarlamendi saadik Ivari Padar ja Kristel Voltenberg Foto: Liis Treimann

 

23. veebruaril abiellusid Ivari Padar (45) ja advokatuuri kantsler Kristel Voltenberg (42), kes jäi oma perekonnanime juurde.

 

Paar astus Tallinna Pärnu maantee Õnnepalees tseremooniameistri ette tunnistajateta – sündmusest olid eelnevalt informeeritud vaid Kristeli ja Ivari vanemad ja lapsed kirjutab Kroonika.

«Jah, siin midagi keerulist ei olnud, sai see enne vabariigi aastapäeva ära vormistatud,» möönab Ivari Padar muhelusega suunurgas. Kui lapsed teadsid juba enne, siis sõbrad said Ivari sõnul nende sammust teada alles tagantjärele. «Mõtlesime, et teeme selle kahekesi ära, eks neid pidusid jõuame sõpradele siin kevade poole ka veel korraldada küll ja küll.»

Kristel ja Ivari on paar olnud juba enam kui kaks aastat. Selle aja sees on jõudnud nad ka oma suhtes aja maha võtta. Mullu mais polnudki küsimus selles, kas, vaid pigem kuidas koos edasi minna.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles