Puhas küte: Eesti trummi ja bassi tegija Indivision üllitas kaks uut tantsupõrandate vallutajat

Elu24
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Eesti trummi ja bassi duo Indivision
Eesti trummi ja bassi duo Indivision Foto: Meisi Volt

Kodumaine trummi ja bassi duo Indivision jätkab pärast mõningast pausi oma tagasitulekut tantsumuusika maailma skenesse ning üllitas 13.detsembil kaks uut singlit «Electrolytes» ja «Duke dislikes Disco».

Värsked tantsupõrandate vallutajad ilmusid Fat Tape Recordsi alt, mille eelkäija on Subsphere Records. Suurbritannia plaadifirma on varasemalt reliisinud lugusid sellistest artistidel nagu Rameses B, Feint, Fox Stevenson, Keeno, Salaryman ja paljud teised.

A-pool singlist, lugu nimega «Electrolytes», on kindel tantsupõrandate lammutaja. Indivison näitab oma juba kuulsaks saanud talenti, luues meloodilise lähenemisega tantsulisema trummi ja bassi hiti, mis saab kindlasti kõlama mitmetes klubides. Teine pool, «Duke dislikes Disco», viib retrohõnguliste videomängudest inspireeritud maadele, samas hoides lippu kõrgel energiast pakatava tantsulise trummi ja bassi poole peal. Lugu on ideaalne näide meloodilise ja tantsulise lähenemise kombinatsioonist.

Indivisioni tuttuue singli on oma plaadikohvrisse juba võtnud Noisia, Drumsound & Bassline Smith, Aphrodite, Zardonic, Doc Scott, Ray Keith, Muffler, Kenny Ken ja Raadio 2-e enda Koit Raudsepp. Singel on saadaval kõikides suuremates digitaalsetes muusikapoodides (iTunes, Beatport ja muud). Kuulata saab Indivisioni sotsiaalmeedias Facebookis.

Indivision on kodumaine trummi ja bassi tegija ning võitnud Raadio 2 korraldatud trummi ja bassi galadel mitmeid auhindu, teiste seas kaks korda parima Eesti trummi ja bassi artisti tiitli. Lugusid on mängitud suurtes rahvusvahelistes raadiotes, teiste seas BBC Radio 1. Esinemisi on arvestatav hulk olnud ka välismaal, aidates Eesti elektroonilist muusikat promoda. Muusikat on välja tulnud sellistest plaadifirmadest nagu Toolroom, Liquicity, Subsphere, John B Beta Records.

Kuula lugusid:

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles