Viljandimaa sport 28. veebruarist 6. märtsini

Madis Luik
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Sellel nädalal peetakse Holstre-Polli tervisekeskuses kolm suusavõistlust.
Sellel nädalal peetakse Holstre-Polli tervisekeskuses kolm suusavõistlust. Foto: PEETER KÜMMEL/SAKALA

ESMASPÄEV, 28. veebruar

Koolisport. Kell 9 algab Viljandi spordihoones maapõhikoolide kuuenda kuni üheksanda klassi noormeeste korvpalliturniir.

Võrkpall. Kell 19 kohtuvad Tarvastu gümnaasiumi saalis naiste turniiril «Mulgi karikas» võistkonnad Tarvastu ja Abja/Halliste.


TEISIPÄEV, 1. märts

Koolisport. Kell 9 algab Viljandi spordihoones Viljandimaa koolide esimese kuni viienda klasside noormeeste saalijalgpalliturniir.

Korvpall. Kell 18.30 on Viljandi spordihoones maakonna meistrivõistlustel vastamisi Anttila ja Pärsti meeskond.

Võrkpall. Kell 19 on Halliste kooli spordisaalis turniiril «Mulgi karikas» vastamisi Abja/Hallisteja Saarepeedi naiskond.


KOLMAPÄEV, 2. märts

Suusatamine. Kell 16 algavad Holstre-Polli tervisekeskuses maakonna murdmaasuusatamise meistrivõistlused. Kavas on ühisstardiga vabatehnika sõidud. Paremad selguvad 14-aastastest veteranideni, võistlusklassist sõltuvalt on distantsi pikkus 2–10 kilomeetrit. Osalejate registreerumine kestab 1. märtsini ning seda saab teha e-posti aadressil info@holstrepolli.ee või telefonil 436 7829.

Võrkpall. Kell 18 kohtuvad Viljandi maagümnaasiumi saalis Eesti naiste meistrivõistluste veerandfinaalseeria teises mängus Audentese SG / Noortekoondis ja Tartu Ülikool / Eeden.

Korvpall. Kell 19.30 kohtuvad maagümnaasiumi saalis maakonna meistrivõistlustel meeskond TÜ Kultuuriakadeemia ja AP Mets.


NELJAPÄEV, 3. märts

Kergejõustik. Kell 15 algavad Paalalinna viilhallis maakonna noorte C-klassi sisekergejõustiku meistrivõistlused.

Koolisport. Kell 11 algavad Holstre-Polli tervisekeskuses Viljandimaa koolide suusatamise karikavõistlused.


REEDE, 4. märts

Koolisport. Kell 10 algab Viljandi spordihoones koolidevahelise teatevõistluse «Tähelepanu, start!» mõõduvõtt.

Võrkpall. Kell 14 algavad Viljandi maagümnaasiumi saalis Eesti U-16 noormeeste võrkpalliliidu karikavõistluste finaalturniiri mängud.

Kell 20 mängivad Päri spordihoones turniiri «Mulgi karikas» naiste mõõduvõtul Pärsti ja Tarvastu esindus.

Korvpall. Kell 18 kohtuvad Sürgavere spordihoones maakonna meistrivõistlustel Suure-Jaani ja Suure-Jaani Noortekoondis.

Kell 19.30 mängivad Viljandi spordihoones maakonna mesitrivõistluste kohtumist AP Mets ja Paistu/Kõpu.



LAUPÄEV, 5. märts

Võrkpall. Kell 11 jätkuvad Viljandi maagümnaasiumi saalis Eesti U-16 noormeeste võrkpalliliidu karikavõistluste finaalturniiri kohtumised.

Käsipall. Kell 13 algab Viljandi spordihoones 1999. aastal ja hiljem sündinud noormeeste käsipalliturniir «Viljandi paadimees».

Korvpall. Kell 10 on Viljandi spordihoones maakonna turniiril vastamisi Viirasti LT / Karter ja Kärstna.

Kell 12 mängivad Sürgavere spordihoones maakonna meistrivõistluste kohtumist J. J. Rattapood ja Suure-Jaani.


PÜHAPÄEV, 6. märts

Käsipall. Kell 9 jätkub Viljandi spordihoones noormeeste käsipalliturniir «Viljandi paadimees».

Võrkpall. Kell 10 jätkuvad Viljandi maagümnaasiumi saalis Eesti U-16 noormeeste võrkpalliliidu karikavõistluste finaalturniiri kohtumised..

Suusatamine. Kell 11 algab Holstre-Polli tervisekeskuses Saho karikavõistlus. Kavas on ühisstardiga klassikalise tehnika lühikesed distantsid, võistlusarvestust peetakse 10-aastastest veteranideni. Registreerimine kestab 5. märtsini ning seda saab teha e-posti aadressil info@holstrepolli.ee või telefonil 436 7829.

Lauatennis. Kell 11 algab Võhma gümnaasiumi saalis Võhma karikasarja viies osavõistlus.

Korvpall. Maagümnaasiumi saalis peetakse kaks maakonna meistrivõistluste mängu: kell 15 on vastamisi J. J. Rattapood ja Abja ning kell 16.30 TÜ Kultuuriakadeemia ja Kolga-Jaani.

Suusamatk. Suusamatka kontrollpunkt on Päri spordihoones avatud kella 11—14. Tähistatud rada algab Viljandi ringtee ja Heimtali tee ristmiku kõrvalt.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles