Polaarkisma läbi: Kertu Jukkum teise koha üle ei kurvasta, teine eestlanna läheb matkale Soome alt

Elu24
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Su nägu kõlab tuttavalt külalised, Kertu Jukkum
Su nägu kõlab tuttavalt külalised, Kertu Jukkum Foto: Erlend Štaub

Raadiohääl ja telenägu Kertu Jukkum jäi siiski polaarmatka võistlusel alla vietnamlasele ning jäi 87 150 häälega teiseks. 

«Sügav kummardus ja siiras tänu! See on kõigi teie saavutus, kes hullumeelsusega kaasa tulite. Sadu tuhandeid videode vaatamisi, tuhandeid jagamisi, sadu kirju Ameerikast Vietnamini välja. Üks abieluettepanek,» jagab Jukkum võistlusele kandideerimise melu.

«Polaarmatkale pääseb sel aastal noormees Vietnamist, vähemasti häälte alusel. Teise polaarmatkale pääseja otsustavad korraldajad peagi. Aga tunnen, et võitja olen ma igal juhul. Pisikese rahvaarvuga Eestis kaasata loetud päevadega nii palju inimesi, tundub tänaseni võimatu. 87150 häält on ka polaarmatka korraldajate jaoks kümneid tuhandeid enam, kui senine rekord oli. Loodan, et ühel päeval koguneb see suur kamp inimesi taas, et midagi suurt ja vägevat siin Eestimaal ära teha. Aitäh selle vaimustava kogemuse eest,» tänab staar Facebookis kõiki toetajaid.

Kertu Jukkum
Kertu Jukkum Foto: Marko Söönurm

Nüüd võtab Jukkum aga aja endale: «Jalutan rabas, ujun karastavas vees ning elan hetkes. Rännakud jätkuvad ning ka polaaralale ma ühel päeval kindlasti lähen - viisil või teisel.»

Lisaks innustab naine unistama suurelt ja liikuda unistuse suunas sihikindlalt.

loodusfotograafi Hans Markus Antsoni tüdruksõber, blogija Ketter Michelle
loodusfotograafi Hans Markus Antsoni tüdruksõber, blogija Ketter Michelle Foto: Erakogu

Võistluse teine eestlannast osaleja Ketter Michelle aga ilmselt võistlusele pääseb, setst tuli Soome all võisteldes esimesele kohale.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles