Kylie tervitus ja tänusõnad Eesti publikule õnnestunud kontserdi eest

Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Thank you Estonia, you were marvellous!!! Keep on truckin'!!!!!!!!!!!
Thank you Estonia, you were marvellous!!! Keep on truckin'!!!!!!!!!!! Foto: BDG Music

Thank you Estonia, you were marvellous!!! Keep on truckin'!!!!!!!!!!!

Sellised emotsioonid ja lustaka pildi, pakaselisest Eestist, oli Kylie nädalavahetuseks üles riputanud oma Twitpic`i kontole.

23. veebruari õhtul andis maailma kuumim pop-diiva Kylie Minogue esmakordselt Eesti publikule suurejoonelise kahetunnise etenduse Saku Suurhallis. Tallinna kontsert oli lauljatari uue maailmaturnee Aphrodite – Les Folies Tour 2011 raames järekorras kolmas kontsert, mida oli Saku Suurhalli nautima tulnud üle 7000 inimese.
 
“Kontsert õnnestus väga hästi ja mul on siiralt hea meel, et saal oli rahvast täis. See show, mida Kylie Eesti publiku ette tõi oli võimas ja kindlasti on seda raske üle trumbata, “ lausus rahulolevalt BDG Music tegevjuht Eva Palm pärast õnnestunud kontserdit.

Palmi sõnul nähti Kylie Eestisse toomisel pool aastat kõvasti vaeva ja täna saab rahuliku südamega tunnistada, et see vaev tasus end kuhjaga ära.

“Järgmisena toome Eesti publikuni juba 18. märtsil Rootsi megastaari ROXETTE’i ning loodan, et ka sel kontserdil näeme Saku Suurhallis palju publikut”, loodab Eva Palm.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles